Cara Pancutkan Isteri Dengan Ilmu Kamasutra – Rahsia Orang Lama

Ilmu Kamasutra adalah ilmu yang begitu terkenal di dunia. Ilmu yang diterbitkan dalam bentuk kitab Kamasutra 400 tahun sebelum Masihi ini sering dikatakan sebagai panduan lengkap untuk pasangan suami isteri.

Malah ilmu Kamasutra sering dijadikan rujukan oleh para pengkaji ilmu seksual dan juga pakar-pakar seks moden pada masa kini.

Ini tidak mengejutkan kerana ilmu Kamasutra adalah rujukan lengkap untuk meningkatkan kebahagiaan hubungan suami isteri, terutama berkaitan ilmu di ranjang.

Oleh itu tip kali ini adalah bagaimana untuk memanfaatkan ilmu Kamasutra supaya anda dapat memuaskan isteri di ranjang.

Cara pancutkan isteri dengan ilmu Kamasutra

Cara Pancutkan Isteri dengan Teknik Kamasutra

Apabila berbicara tentang cara pancutkan isteri, anda pasti inginkan teknik ajaib yang boleh buat isteri pancut berkali-kali ketika bersetubuh.

Malangnya teknik ajaib tersebut tidak wujud. Untuk cara pancutkan isteri yang betul, anda perlu melakukan persediaan yang rapi. Anda juga perlu mengamalkan beberapa teknik untuk memberi kepuasan sebenar kepada isteri.

Tidak ada ilmu ajaib untuk puaskan isteri. Anda perlu teknik dan skill yang betul, bukan pakai tangkap muat Click To Tweet

Teknik-teknik ini telah diajar di dalam ilmu Kamasutra. Daripada bagaimana untuk merapikan diri, menyediakan lokasi, sehinggalah kepada teknik berasmara dan teknik bersetubuh.

Teknik daripada ajaran Kamasutra ini bukanlah teknik tangkap muat, tetapi adalah teknik yang telah dibuktikan berkesan dan boleh buat isteri puas di ranjang.

Merapikan diri sendiri

Ilmu merapikan diri, atau lebih dikenali sebagai persediaan asmara dalam ilmu Kamasutra adalah teknik penting yang sering diabaikan suami.

Seringkali suami hanya mengingini isteri sahaja yang merapikan diri mereka dan tampil menggoda dan mengghairahkan di mata suami. Tetapi suami pula bagaimana?

Suami perlu merapikan diri sebelum bersama isteri. Rapikan penampilan anda. Cukur atau rapikan misai dan janggut, Begitu juga bulu kemaluan dan bulu-bulu pada tubuh.

Jika malas cukur, “trim” sahaja supaya kelihatan kemas dan rapi.

Begitu juga dengan wangi-wangian. Apa guna perfume mahal jika hanya dikenakan ketika keluar rumah. Apa salahnya gunakan wangian sebelum bersama isteri. Tambahan lagi jika wangian tersebut adalah wangian yang berbau “macho”.

Sudah pasti sedikit sebanyak isteri akan tergoda dan bernafsu.

Tampil menggoda di mata isteri

Kamasutra juga menggalakkan suami supaya tampil menggoda di mata isteri. Pada masa sekarang kebanyakan suami hanya inginkan isteri mereka yang tampil menggoda di mata mereka.

Mereka lupa bahawa mereka juga perlu tampil menggoda di mata isteri. Kalau asyik berkain pelikat atau berseluar pendek, bagaimana nak tampil menarik di mata isteri?

Kenakan pakaian kegemaran isteri anda dan buat isteri tertawan dengan penampilan anda.

Ilmu Foreplay Kamasutra

Salah satu teknik berasmara yang sering diabaikan suami di ranjang adalah teknik foreplay. Kebanyakan lelaki tidak sedar betapa pentingnya teknik foreplay untuk menaikkan nafsu isteri mereka.

Wanita perlu digoda, dibelai dan dirangsang untuk memastikan mereka benar-benar bernafsu dan bersedia untuk bersetubuh.

Salah satu faktor yang buat wanita sukar untuk puas dan orgasma ketika bersetubuh adalah kerana mereka tidak benar-benar terangsang. Perkara ini membuat mereka tidak dapat mencapai tahap inzal mereka.

Oleh kerana foreplay atau pemanasan adalah sangat penting ketika berasmara, Kamasutra telah memberi pelbagai teknik dan tip bagaimana untuk melakukan foreplay.

Ilmu foreplay Kamasutra adalah berbeza dengan teknik foreplay moden. Teknik foreplay Kamasutra lebih terperinci dan meliputi banyak teknik berbanding teknik foreplay moden.

Kamasutra membahagikan teknik foreplay kepada lima bahagian utama; teknik ciuman, teknik pelukan, teknik gigitan, teknik cakaran dan teknik seks oral.

Teknik-teknik foreplay ini adalah unik di mana setiap gerakan mempunyai maksud tersirat dan bukan hanya aktiviti fizikal semata.

Jika anda mempelajari teknik-teknik foreplay Kamasutra, dengan mudah anda boleh buat isteri cair dan lemah dengan teknik anda.

Posisi Bersetubuh Kamasutra

Salah satu sebab Kamasutra begitu terkenal adalah kerana posisi-posisi seksnya yang unik. Ramai yang menganggap posisi-posisi seks Kamasutra adalah gimik semata dan tidak berkesan. Tetapi ini adalah sebaliknya.

Posisi bersetubuh Kamasutra dicipta oleh Vatsayana (penulis Kamasutra) melalui kajian yang terperinci terhadap fisiologi dan psikologi manusia.

Beliau telah melakukan pemerhatian dan kajian bertahun lamanya sebelum mencipta posisi-posisi seks ini. Pendek kata posisi bersetubuh Kamasutra bukanlah posisi seks tangkap, tetapi adalah posisi seks yang dijamin boleh memberi nikmat sepenuhnya kepada pasangan.

Setiap posisi bersetubuh Kamasutra adalah unik dan mempunyai peranan tersendiri.

Sebagai contoh, terdapat posisi seks yang dicipta untuk memberi nikmat mutlak kepada isteri sehingga orgasma, tetapi dalam masa yang sama posisi tersebut juga buat suami bertahan lama dan lambat pancut.

Keunikan ini adalah salah satu faktor yang membuat posisi Kamasutra begitu terkenal di serata dunia, dan juga dijadikan ilham dan rujukan untuk posisi-posisi seks moden.

Menggunakan Ilmu Kamasutra Sebagai Cara Pancutkan Isteri

Apa yang saya jelaskan di sini hanya sekelumit, atau sekadar pengenalan terhadap ilmu bersetubuh Kamasutra. Terlalu panjang untuk menulis semua ilmu Kamasutra pada laman web ini.

Jika anda serius untuk buat isteri pancut dengan ilmu Kamasutra, anda perlu dapatkan panduan E-Buku Kamasutra Bergambar.

Panduan lengkap Kamasutra setebal 232 muka surat mengandungi segala ilmu Kamasutra yang anda perlukan untuk buat isteri puas-sepuasnya di ranjang.

Panduan ini sepenuhnya di dalam Bahasa Melayu dan adalah satu-satunya panduan E-Buku yang mengandungi manual lengkap bagaimana untuk memberi kepuasan kepada pasangan ketika berasmara. Pendek kata anda hanya perlukan ilmu di dalam panduan ini untuk buat isteri puas dan pancut.

Anda boleh dapatkan panduan ini melalui laman web rasmi Kamasutra Bergambar melalui pautan di bawah:

Klik di sini untuk mendapatkan Panduan Kamasutra Bergambar Bahasa Melayu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

1 thought on “Cara Pancutkan Isteri Dengan Ilmu Kamasutra – Rahsia Orang Lama”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.