Cara Puaskan Nafsu Lelaki Yang Mudah & Praktikal

Ramai isteri atau wanita secara amnya menganggap untuk puaskan nafsu lelaki hanya perlukan sentuhan, atau layanan fizikal di ranjang.

Persepsi ini adalah kurang tepat dan sering buat isteri gagal untuk puaskan nafsu suami mereka ketika berasmara. Anda perlukan lebih dari rangsangan fizikal untuk memuaskan nafsu lelaki.

Cara puaskan nafsu lelaki

Cara Puaskan Nafsu Lelaki Yang Sebenar

Walaupun ramai lelaki yang boleh puas dengan rangsangan fizikal, tetapi hakikat sebenar terdapat ramai lelaki yang tidak puas ketika berasmara.

Memang mudah untuk membuat mereka klimaks dan ejakulasi ketika hubungan seks, tetapi ini tidak bermakna mereka benar-benar puas dengan sesi asmara bersama isteri.

Seperti juga wanita, lelaki juga perlukan beberapa teknik khusus untuk puaskan nafsu mereka. Bukan sekadar hanya klimaks dan pancut ketika bersetubuh.

Lelaki juga perlukan foreplay

Tak ramai lelaki yang mengaku mereka gemarkan foreplay. Ini kerana kaum lelaki untuk mengekang nafsu mereka dan lebih suka “straight to the point” berbanding melakukannya perlahan-lahan.

Walau bagaimanapun, fakta telah membuktikan lelaki juga perlukan foreplay.

Sebagai isteri, anda harus tahu bagaimana untuk menaikkan nafsu suami dengan foreplay. Jika sebelum ini suami anda mengabaikan foreplay, kali ini cuba goda beliau dengan pemanasan foreplay.

Jika beliau ingin terus bersetubuh, lengahkan masa dan rangsang beliau dahulu dengan foreplay. Foreplay ketika bersetubuh jika dilakukan dengan teknik yang betul bukan sahaja boleh naikkan nafsu lelaki, tetapi juga boleh buat zakar beliau benar-benar keras dan bersedia untuk berdayung.

Lelaki juga perlukan foreplay ketika berasmara. Seperti juga wanita, mereka juga perlukan pemanasan sebelum bertarung di ranjang. Click To Tweet

Cuba untuk menikmati sepenuhnya aktiviti seks

Kebanyakan isteri begitu stress dan tertekan ketika diajak bersama suami. Hasilnya layanan yang diberikan menjadi hambar, dan seperti dipaksa. Ini sudah pasti membuat anda gagal untuk memuaskan nafsu suami.

Kenapa begitu? Hubungan seks seharusnya dinikmati dengan tenang dan penuh keseronokan. Tidak perlu risau atau khuatir ketika bersetubuh.

Lebih tenang anda ketika berasmara, lebih menyeronokkan dan lebih nikmat sesi bertubuh anda berdua.

Jangan hanya rangsang fizikal beliau

Seperti pada awal tip ini, saya telah nyatakan lelaki tidak hanya memerlukan rangsangan fizikal. Mereka juga perlu dirangsang pada organ seks yang selalu dilupakan, iaitu minda mereka.

Bagaimana untuk merangsang minda suami untuk puaskan nafsu beliau?

Cara yang paling mudah ialah dengan menggunakan kata-kata anda. Goda minda suami dengan kata-kata romantik, atau nakal dan lucah. Saya jamin dengan mudah beliau akan terangsang dan bernafsu.

Ini adalah cara yang berkesan untuk puaskan nafsu lelaki.

Tetapi awas, jika ini kali pertama anda melakukannya – jangan terlalu over. Nanti hairan pula suami kenapa isterinya tiba-tiba menjadi nakal di ranjang.

Realisasikan fantasi beliau

Semua lelaki mempunyai fantasi seks. Malah kadang-kala mereka akan cuba merealisasikan fantasi mereka ketika bersama isteri.

Tetapi ada juga lelaki yang malu untuk membincangkan fantasi seks mereka bersama isteri. Mereka lebih suka memendamkan fantasi seks mereka kerana takut dianggap pelik atau gila oleh pasangan mereka.

Satu rahsia yang jarang diketahui oleh wanita – jika lelaki berjaya merealisasikan fantasi seks mereka, mereka akan mencapai kepuasan luar biasa ketika bersetubuh. Ini adalah salah satu cara puaskan nafsu lelaki.

Cuba selami apakah fantasi seks suami. Kenal pasti apakah yang benar-benar membuat beliau bernafsu. Cara paling mudah ialah dengan bertanya kepada beliau. Lakukan dengan berseloroh – jangan terlalu serius.

Ini akan memudahkan beliau untuk berkongsi fantasi seks beliau bersama anda.

Jaga penampilan setiap masa

Ini adalah cara puaskan nafsu lelaki yang akan membantu suami, dan juga diri anda sendiri. Apabila bercakap tentang menjaga penampilan diri, ramai isteri yang membayangkan mereka perlu berdandan dan bersolek setiap masa – walaupun di rumah.

Jangan salah faham, anda tidak perlu susahkan diri anda untuk bersolek di rumah. Cara yang paling mudah untuk menjaga penampilan diri setiap masa ialah dengan menjaga kesihatan anda.

Tidak perlu saya beritahu bahawa jika anda menjaga kesihatan anda, anda akan tampil menarik setiap masa di mata lelaki, terutama suami. Suami mana yang tak suka jika isteri mereka sihat dan menarik.

Malah beliau akan berbangga dan lebih yakin (ego boost) dengan diri sendiri.

Anda juga boleh berpakaian seksi ketika bersama suami. Jika sebelum ini hanya berT-Shirt lusuh berkain batik di rumah, tukar kepada baju kelawar, atau singlet dan seluar pendek.

Itu pun sudah cukup untuk menggoda suami di rumah. Tak perlu baju tidur seksi setiap masa – nanti pelik pula suami.

Lakukan Segera – Jangan Tunggu

Apa yang paling penting dalam misi anda untuk menaikkan nafsu lelaki adalah dengan bertindak segera. Anda boleh membaca pelbagai tip cara puaskan nafsu lelaki yang telah banyak  saya tulis di laman ini, tetapi jika anda tidak bertindak – sia-sia sahaja ilmu yang anda peroleh.

Jika anda perlukan panduan yang lebih terperinci dan lengkap bagaimana untuk membuat suami puas, anda boleh dapatkan panduan Kamasutra Bergambar. Ini adalah panduan lengkap yang akan membantu anda meningkatkan keintiman hubungan suami isteri, bukan sahaja di ranjang – tetapi setiap masa dan setiap ketika.

Klik di sini untuk membaca lebih lanjut tentang panduan Kamasutra Bergambar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.