Cara Puaskan Nafsu Isteri Paling Berkesan – Suami Tunggu Apa Lagi

Ramai suami yang masih tercari-cari apakah cara puaskan nafsu isteri ketika berasmara. Walaupun telah pelbagai tip dan teknik yang diberikan, masih ramai yang gagal untuk buat isteri puas di ranjang.

Masalah ini timbul apabila kebanyakan suami menganggap isteri hanya akan puas dengan bersetubuh. Dukacita saya katakan, bersetubuh sahaja tidak cukup untuk memuaskan nafsu isteri.

Isteri anda perlu lebih daripada hubungan seks untuk buat beliau puas sepenuhnya ketika berasmara.

Oleh itu, kali ini saya beri cara puaskan nafsu isteri yang sebenar supaya isteri akan tersenyum puas setiap kali selepas berasmara.

Cara puaskan nafsu isteri

Cara Puaskan Nafsu Isteri Yang Sebenar

Terdapat beberapa perkara yang perlu anda lakukan sebelum bersetubuh. Dalam erti kata lain, anda perlu puaskan nafsu isteri bukan sahaja ketika bersetubuh, tetapi sebelum dan selepas bersetubuh. Berikut adalah teknik-teknik yang perlu anda amalkan untuk memuaskan nafsu isteri.

Goda Isteri Sebelum Bersetubuh

Kebanyakan suami tidak pernah menggoda isteri mereka sebelum bersetubuh. Rata-rata hanya menggoda dan merayu isteri hanya bila berkeinginan. Akibatnya isteri menganggap suami hanya ingat atau sayang kepada mereka hanya ketika memerlukan.

Perkara ini secara tidak langsung boleh buat hubungan suami isteri semakin renggang.

Wanita lebih mudah bernafsu apabila dirangsang secara emosi, berbanding fizikal. Walaupun rangsangan fizikal penting untuk membuat isteri bernafsu, rangsangan emosi juga memainkan peranan yang tidak kurang pentingnya.

Tak susah untuk menggoda isteri sebelum bersetubuh. Tambahan pula dengan kemajuan teknologi perhubungan pada masa sekarang.

Anda boleh gunakan aplikasi messaging seperti Whatsapp dan sebagainya untuk menghantar mesej-mesej menggoda kepada isteri. Hantar setiap masa dan ketika, jangan hanya ketika anda inginkan isteri di ranjang.

Mesej-mesej ini akan sentiasa merangsang emosi isteri dan membuat beliau benar-benar bernafsu ketika bersetubuh kelak.

Panjangkan Foreplay

Permainan foreplay juga sering diabaikan oleh ramai suami. Kebanyakan suami menganggap foreplay hanya perlu untuk membuat isteri basah dan bersedia untuk bersetubuh.

Ini adalah tanggapan yang salah. Permainan foreplay jika dilakukan dengan betul bukan sahaja boleh buat isteri bersedia sepenuhnya untuk bersetubuh, malah boleh buat isteri klimaks dan puas – hanya dengan teknik foreplay anda.

Sebagai contoh, panjangkan sesi ciuman anda. Teknik ciuman yang betul sangat-sangat berkesan. Malah rata-rata wanita boleh basah dan bersedia untuk bersetubuh hanya dengan bercium dan sedikit sentuhan.

Jika anda masih samar-samar bagaimana untuk melakukan teknik foreplay yang betul, anda boleh baca tip 5 teknik foreplay terbaik.

Tetapi jangan terus bersetubuh selepas bercium. Gunakan teknik foreplay yang lain seperti seks oral atau cunnilingus untuk membuat isteri benar-benar bernafsu.

Teknik seks oral bukan sahaja boleh buat isteri anda basah, tetapi jika kena tekniknya dengan mudah boleh buat isteri anda klimaks dan pancut.

Seperti yang anda tahu, wanita adalah multi-orgasma – iaitu mereka boleh klimaks dan pancut lebih dari sekali. Jadi tidak rugi jika anda berjaya buat isteri anda klimaks berkali-kali ketika berasmara.

Teknik ini juga adalah salah satu cara atau ilmu puaskan nafsu isteri di ranjang.

Saya telah memberi pelbagai tip seks oral pada laman web ini. Anda boleh belajar bagaimana untuk melakukan teknik seks oral yang betul melalui pautan ini – teknik seks oral untuk puaskan isteri.

Pilih Posisi Bersetubuh Yang Sesuai

Salah satu lagi rahsia puaskan nafsu isteri yang berkesan adalah dengan memilih posisi bersetubuh yang sesuai untuk anda berdua.

Posisi bersetubuh atau posisi seks yang berbeza akan memberikan nikmat yang berbeza. Banyak faktor yang menyumbang kepada perkara ini. Contohnya saiz zakar anda, dan saiz lubang faraj isteri.

Ramai suami gagal dalam teknik ini. Mereka sering memilih posisi bersetubuh yang mereka gemari dan biasa, akibatnya mereka gagal untuk membuat isteri puas sehingga klimaks. Lebih teruk lagi posisi bersetubuh yang salah boleh buat suami pancut awal berbanding isteri.

Tidak semua posisi bersetubuh dicipta untuk satu saiz zakar atau saiz lubang faraj. Oleh itu posisi bersetubuh yang akan memberi nikmat mutlak untuk saiz zakar yang besar dan lubang faraj kecil, sendat tidak semestinya akan memberi nikmat yang sama kepada pasangan dengan saiz zakar kecil dan bukaan lubang faraj yang besar.

Oleh itu anda perlu bijak untuk memilih posisi bersetubuh yang sesuai mengikut saiz fizikal anda berdua. Perkara ini sangat penting dalam misi anda untuk puaskan nafsu isteri di ranjang.

Jika anda tak tahu apakah posisi bersetubuh yang sesuai untuk anda dan isteri, anda boleh dapatkan panduan Kamasutra Bergambar. Panduan ini mengandungi 102 posisi bersetubuh terbaik yang telah terbukti dapat membuat pasangan puas ketika bersetubuh. Klik di sini untuk membaca lebih lanjut tentang panduan hebat yang akan membantu anda puaskan nafsu isteri.

Memuaskan Nafsu Isteri Adalah Tanggungjawab Anda Sebagai Suami

Kadangkala sukar untuk kita tunaikan tanggungjawab sebagai seorang suami, terutama ketika berasmara. Tambahan lagi apabila anda telah mencuba pelbagai tip dan teknik, tetapi masih gagal dalam misi anda.

Tetapi ini tidak bermakna anda harus putus asa dan tidak terus mencuba. Yang penting ialah jangan putus asa, dan teruskan dengan teknik yang betul.

Jangan buang masa anda dengan mencuba teknik-teknik puaskan nafsu isteri yang salah. Gunakan teknik yang betul seperti yang saya berikan di atas dan buat isteri puas sepenuhnya di ranjang.

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.