Rahsia Teknik Kamasutra Untuk Menggomol Kemaluan Isteri

Apakah rahsia yang dibongkar oleh teknik kamasutra untuk menggomol kemaluan dan biji kelentit isteri?

Manual seks Kamasutra boleh dikatakan adalah manual panduan seks tertua di dunia. Diterbitkan 400 tahun sebelum tahun masihi oleh Vatsayana, panduan Kamasutra telah diterjemahkan ke semua Bahasa di dunia, termasuk ke dalam Bahasa Melayu(Kamasutra Melayu) dan telah dijadikan rujukan dan panduan oleh majoriti pasangan di dunia.

Teknik kamasutra

Teknik Kamasutra untuk menggomol kemaluan isteri

Sebagai manual panduan seks yang lengkap, Kamasutra memberikan beberapa petua dan teknik kepada para suami bagaimana untuk melakukan seks oral, atau menggomol kemaluan dan kelentit isteri mereka.

Teknik kamasutra memberi nama kepada teknik ‘cunniligus’ ini sebagai “Licking of the rose petals”, jika diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu sebagai ‘Menjilat kelopak bunga ros’. Bunyinya pun dah sensual dan mengghairahkan.

Teknik Kamasutra yang dinamakan menjilat kelopak bunga ros ini dibahagikan kepada lapan peringkat, atau aksi utama yang boleh para suami jadikan panduan ketika ingin menggomol kemaluan isteri mereka.

Peringkat pertama – ciuman bergetar

Peringkat ini dinamakan sebagai “Adhara-sphuritam” oleh ajaran Kamasutra. Bagi yang tidak pernah mencuba teknik ini, mungkin teknik kamasutra ini kelihatan agak pelik.

Walaubagaimanapun jika teknik ini dilakukan dengan betul, ini adalah antara teknik terbaik untuk memperkenalkan dan menyediakan isteri anda untuk seks oral, atau Cunnilingus.

Caranya ialah dengan lembut, picit kedua-dua bibir faraj isteri anda sehingga bertemu, dan kelihatan seperti bibir. Kemudian perlahan-lahan cium bibir faraj yang bertemu tersebut, seperti anda mencium bibir isteri anda.

Peringkat kedua – kelilingi lidah

Peringkat kedua teknik kamasutra ini dinamakan “Jihva-bhramanaka“. Teknik ini dilakukan setelah anda memastikan faraj isteri anda telah basah dan bersedia dengan teknik pertama, iaitu ciuman bergetar.

Teknik ini dilakukan dengan mendekatkan wajah anda kepada faraj isteri, dan menyentuh hidung anda pada biji kelentit isteri. Pada masa yang sama, perlahan-lahan masukkan lidah anda ke dalam lubang faraj isteri. Ketika ini, anda boleh melakukan gerakan membulat dengan lidah, bibir dan hidung anda pada kemaluan isteri.

Gerakan ini lah yang memberi nama kepada peringkat kedua teknik kamasutra ini.

Perkara penting yang perlu anda beri perhatian ketika melakukan teknik ini ialah lakukan dengan lembut dan perlahan-lahan. Jangan lupa faraj, biji kelentit, dan lubang faraj isteri anda amat sensitif.

Peringkat ketiga – urutan lidah

Peringkat ketiga teknik kamasutra ini dikenali sebagai “Jihva-mardita“, dan adalah susulan kepada peringkat kedua untuk menggomol kemaluan isteri anda.

Peringkat ini menumpukan kepada gerakan lidah anda di dalam lubang faraj isteri. Tidak ada cara khas yang diberikan, bermaksud anda bebas untuk menggerakkan lidah anda mengikut citarasa anda di dalam faraj isteri anda.

Walaubagaimanapun Kamasutra memberikan tips iaitu anda perlu mempelbagaikan ritma dan tempo gerakan lidah anda, dan tidak hanya tertumpu kepada satu kawasan sahaja di dalam faraj isteri anda.

Peringkat keempat – menghisap

Peringkat keempat yang dikenali sebagai “Cushita” dalam teknik kamasutra untuk menggomol kemaluan isteri ini menumpukan kepada biji kelentit isteri anda.

Pada teknik ini, Kamasutra mengesyorkan anda untuk bermain-main dengan biji kelentit isteri anda. Cium, jilat dan hisap biji kelentit isteri anda sepuas-puasnya. Anda bebas untuk melakukan apa sahaja kepada satu-satu organ pada tubuh isteri anda yang wujud semata-mata untuk memberi kepuasan seks dan membuat isteri anda klimaks.

Namun begitu, Kamasutra memberikan nasihat supaya anda tidak “Syok Sendiri”. Teknik kamasutra ini menasihatkan supaya anda berbual-bual dengan isteri anda pada peringkat ini. Tanyakan pada beliau bagaimana beliau ingin anda menggomol biji kelentit beliau. Jangan hanya meneka.

Walaupun kebanyakkan wanita gemar biji kelentit mereka dicium, dijilat, digigit dan dihisap, sudah tentu isteri anda mempunyai kegemaran tersendiri yang anda tidak tahu. Mungkin beliau lebih terangsang apabila biji kelentitnya dihisap berbanding dijilat, siapa tahu?

Peringkat kelima – menyedut

Pada peringkat ini, yang dinamakan sebagai “Bahuchushita“, anda perlu beranjak seketika daripada kemaluan isteri anda, dan bermain-main di sekitar kemaluan beliau. Ini akan memberi masa kepada isteri anda untuk menikmati nikmat pada bahagian sekeliling kemaluan beliau.

Genggam dan picit punggung beliau dengan tangan anda, dan pada masa yang sama bawa lidah anda ke kawasan pusat isteri anda, dan jilat bahagian tersebut. Kemudian perlahan-lahan gerakkan lidah ke turun kembali ke kemaluan beliau.

Ulangi gerakan ini berkali-kali sehingga badan beliau bergetar. Ini menunjukkan beliau ingin anda menggomol kembali kemaluan beliau seperti yang diberikan oleh teknik kamasutra pada peringkat-peringkat sebelum ini.

Peringkat keenam – minuman nikmat

teknik kamasutra kshobhakaPeringkat ini dinamakan sebagai “Kshobhaka”. Walaupun peringkat teknik kamasutra ini diterjemahkan sebagai “minuman nikmat”, ini tidak bermakna anda perlu meminum cairan yang keluar dari faraj isteri anda. Peringkat ini dinamakan minuman nikmat kerana pada peringkat ini faraj isteri akan lebih mengeluarkan air mazi, dan lebih basah.

Pada peringkat ini anda dinasihatkan terus bermain dengan kawasan sekeliling kemaluan isteri anda, untuk membuat isteri anda lebih tak tahan untuk menunggu anda menggomol semula kemaluan beliau.

Peringkat keenam ini menumpukan kepada bahagian dalam paha isteri anda. Pegang tangan isteri anda, dan bawa tangan belia u ke paha beliau. Minta beliau pegang pahanya, dan buka luas-luas paha beliau. Ketika ini anda boleh menjilat, menghisap dan menggigit bahagian dalam paha diselang-seli dengan ciuman pada kemaluan beliau.

Tumpukan lebih kepada bahagian sekeliling kemaluan beliau seperti tundun, perineum dan paha.

Peringkat ketujuh – sedutan utuh

Peringkat ketujuh teknik kamasutra ini dikenali sebagai “Bahuchushita“. Sekarang anda boleh hentikan seksaan isteri anda yang menunggu anda untuk menggomol kemaluan beliau.

Tarik rapat pinggang beliau dan benamkan wajah anda ke kemaluan isteri anda. Gunakan bibir dan lidah anda untuk menggomol sepenuhnya kemaluan isteri anda pada peringkat ini.

Peringkat kelapan – sepasang gagak

“Kakila”, atau sepasang gagak adalah teknik kelapan dan teknik kamasutra yang terakhir untuk menggomol kemaluan isteri anda. Teknik ini lebih dikenali dengan masyarakat moden sebagai posisi “69”.

teknik kamasutra 69

Ya, teknik dan posisi “69” adalah berasal daripada ajaran Kamasutra. 🙂

Pada teknik ini, isteri anda berpeluang untuk memberi kenikmatan yang sama kepada anda, sama seperti yang telah anda lakukan kepada beliau. Pada Kamasutra, teknik ini juga boleh dianggap sebagai teknik penamat kepada ‘Cunnilinggus’, atau seks oral ketika berasmara.

Selepas peringkat kelapan teknik kamasutra ini, anda boleh teruskan dengan aktiviti persetubuhan dengan memilih posisi seks yang anda berdua gemari.

Hanya sekelumit ilmu Kamasutra

Ilmu teknik Kamasutra untuk menggomol kemaluan isteri yang saya berikan di atas hanyalah sekelumit kecil sahaja daripada ilmu-ilmu yang terdapat di dalam manual seks Kamasutra.

Kamasutra sebagai manual panduan seks tertua di dunia sebenarnya mengandungi banyak lagi rahsia ilmu-ilmu unik dari menggoda pasangan supaya tewas dalam pelukan anda, sehinggalah kepada bagaimana membelai pasangan selepas berasmara.

Ilmu-ilmu ini telah terbukti boleh memuaskan pasangan suami isteri ketika berasmara. Jika tidak, sudah pastilah Kamasutra tidak dijadikan rujukan oleh pakar-pakar seks seluruh dunia dalam memberikan nasihat dan panduan kepada pasangan suami isteri untuk memantapkan ilmu seks mereka dalam memberi kepuasan kepada pasangan mereka.

Oleh kerana itulah saya telah menterjemahkan kitab asal panduan Kamasutra sepenuhnya ke dalam Bahasa Melayu. Dengan panduan ini saya berharap pasangan suami isteri akan mengambil peluang untuk menambah ilmu pengetahuan mereka berkaitan seks, sekaligus menyelesaikan masalah rumahtangga dan mengikat pasangan di ranjang.

Saya berharap anda juga mengambil peluang ini untuk mempelari ilmu Kamasutra yang bukan sahaja akan meningkatkan ilmu anda dalam seks, tetapi akan menyediakan anda dengan ilmu yang boleh membantu anda memberi kenikmatan mutlak ketika berasmara.

Klik di sini untuk mendapatkan Panduan Kamasutra di dalam Bahasa Melayu dan selesaikan semua masalah yang menghantui anda dan si dia dalam hubungan seks.

Selepas ini tidak timbul lagi rungutan dan keluhan tidak puas di ranjang dari si dia.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

1 thought on “Rahsia Teknik Kamasutra Untuk Menggomol Kemaluan Isteri”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.