Teknik Jilat Kelentit Isteri – Sangat Penting Ketika Bersetubuh

Apakah teknik jilat kelentit isteri yang boleh membuat isteri anda puas dan klimaks sehingga pancut?

Biji kelentit isteri atau klitoris adalah salah satu daripada organ seks pada tubuh isteri anda. Biji kelentit adalah amat sensitif dan rangsangan pada biji kelentit akan membuatkan isteri tidak tahan untuk klimaks.

Walaubagaimanapun, untuk merangsang biji kelentit isteri anda, anda perlu menggunakan cara dan teknik yang betul. Ini kerana jika anda merangsang biji kelentit isteri anda dengan teknik yang salah, besar kemungkinan anda akan gagal untuk memuaskan isteri anda jauh sekali membuat beliau puas sehingga pancut.

teknik jilat kelentit isteri

Nak serang biji kelentit isteri boleh hentam je. Kena betul teknik & caranya - baru isteri puas Click To Tweet

Merangsang biji kelentit isteri

Secara am, terdapat dua teknik utama untuk merangsang biji kelentit isteri anda, iaitu menggunakan jari anda, atau menggunakan lidah.

Saya telah menerangkan dengan panjang lebar bagaimana untuk merangsang biji kelentit isteri anda dengan teknik jari sebelum ini, oleh itu kali ini saya ingin memberikan teknik jilat kelentit isteri yang akan membuatkan beliau klimaks dan pancut.

Teknik jilat kelentit isteri

Lidah adalah deria reseptor yang sensitif, dan seakan-akan sama dengan tahap sensitiviti pada biji kelentit. Selain mempunyai tahap sensitiviti yang hampir sama dengan biji kelentit, lidah juga secara semulajadi dibasahi oleh air liur dan ini secara tidak langsung bertindak sebagai pelincir kepada biji kelentit.

Oleh itu boleh dikatakan lidah dan biji kelentit adalah padanan yang sempurna.

Penting sebelum mula menjilat kelentit isteri

Sebelum anda mula menjilat kelentit isteri anda, terdapat beberapa perkara yang perlu anda beri perhatian, terutamanya jika ini adalah kali pertama anda ingin menjilat biji kelentit isteri anda.

Anda perlu pastikan isteri anda selesa dan membenarkan anda bermain-main dengan biji kelentit beliau. Sesetengah wanita berasa perlakuan ini adalah jijik dan tidak sesuai dilakukan ketika berasmara.

Sesetengah wanita pula walaupun mengetahui perlakuan ini boleh meningkatkan ghairah dan memberikan nikmat yang lebih ketika aktiviti seks, berasa malu dan kurang yakin dengan penampilan alat sulit mereka. Oleh itu mereka berasa ragu-ragu untuk membenarkan suami mereka menjilat biji kelentit mereka.

Jika isteri anda tergolong dalam golongan di atas, anda perlu bijak menggoda dan mencari peluang untuk menggomol biji kelentit isteri anda seperti menarik rambut di dalam tepung.

Slow and steady

Apabila isteri anda sudah bersedia, jangan terus menuju ke arah biji kelentit isteri anda. Mulakan dengan bahagian di sekitar kemaluan isteri terlebih dahulu, seperti pangkal paha, atau tundun isteri.

Beri sedikit masa pada bahagian ini. Jangan gelojoh dan hanya menjilat sekejap sahaja di bahagian sekitar kemaluan isteri kerana tidak sabar untuk menggomol kelentit isteri anda.

Apabila anda rasakan faraj beliau benar-benar basah, dan beliau semakin lemas dalam kenikmatan, barulah anda boleh menuju ke arah biji kelentit beliau.

Mulakan dengan menjilat

Jilat kawasan di sekeliling biji kelentit isteri anda dengan lembut dan perlahan. Kemudian barulah anda dekatkan lidah anda pada biji kelentit beliau. Lakukan hanya beberapa saat, kemudian teruskan kembali pada bahagian sekeliling biji kelentit beliau.

Kata kunci di sini ialah anda ingin menggoda biji kelentit isteri anda supaya beliau tidak akan terkejut dan boleh menerima nikmat tersebut.

Anda perlu ingat biji kelentit adalah bahagian yang sensitif dan tidak boleh digomol dan diramas seperti bahagian lain yang kurang sensitif, contohnya payudara isteri.

Menjilat dan menghisap biji kelentit

Salah satu teknik jilat kelentit isteri adalah dengan menghisap biji kelentit beliau. Anda boleh selang-selikan menjilat dan menghisap biji kelenti isteri anda.

Tetapi awas, seperti juga ketika menjilat, anda perlu menghisap biji kelentit isteri anda dengan lembut dan perlahan-lahan. Jangan menghisap seperti menghisap puting payudara beliau. Biji kelentit adalah berkali-kali ganda sensitif.

Teknik yang jarang digunakan oleh para suami ketika menghisap biji kelentit isteri mereka ialah menjilat biji kelentit ketika menghisap. Anda boleh menghisap biji kelentit isteri dengan singkat, atau lama.

Jika anda ingin menghisap biji kelentit isteri anda dalam jangkamasa yang lama, jangan lupa untuk bermain biji kelentit beliau dengan lidah anda ketika biji kelentit beliau berada di dalam mulut anda.

Bukan hanya biji kelentit

Salah satu kesalahan yang sering dilakukan oleh para suami ketika menggomol biji kelentit isteri mereka ialah mereka lupa untuk merangsang bahagian lain pada tubuh isteri mereka.

Oleh itu pastikan tangan anda tidak hanya bermain di kawasan kemaluan isteri ketika anda menjilat biji kelentit isteri anda. Gunakan tangan anda untuk merangsang bahagian sensitif yang lain pada tubuh isteri anda. Usap pangkal paha beliau, atau ramas payudara beliau.

Ini akan memberikan lebih nikmat kepada isteri anda.

Meningkatkan ‘skill’ menjilat kelentit isteri

Teknik jilat kelentit isteri boleh dikategorikan dalam teknik seks oral dan teknik foreplay dalam aktiviti seks. Oleh itu boleh dikatakan teknik ini adalah wajib dalam setiap aktiviti seks untuk memberi kepuasan maksima kepada isteri dan membuatkan beliau klimaks sehingga pancut.

Jika anda ingin meningkatkan skill teknik foreplay anda, termasuk teknik jilat kelentit isteri anda boleh dapatkan panduan 50 Teknik Foreplay hebat. Panduan ini diberikan percuma sebagai bonus untuk Pakej Kamasutra Bergambar. Panduan ini mengandungi 50 Teknik Foreplay yang telah diuji dan dijamin akan membuat isteri mengeliat kesedapan sehingga pancut.

Anda boleh dapatkan panduan ini melalui link > Klik di sini untuk mendapatkan Panduan 50 Teknik Foreplay dan tingkatkan skill teknik jilat kelentit isteri.

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.