Rahsia Mudah Pancutkan Isteri – Semua Suami Wajib Belajar

Nak tahu rahsia mudah pancutkan isteri? Atau anda masih tak tahu yang isteri anda juga boleh ejakulasi dan pancut seperti anda ketika beliau klimaks?

Ya isteri anda juga boleh memancutkan cecair ketika beliau orgasme dan klimaks. Malangnya masih ramai suami yang tak tahu fakta ini, dan jika tahu pun ambil mudah dan tidak mahu mencuba membuat isteri mereka klimaks dan pancut.

Tetapi ada juga suami yang mencuba tetapi akhirnya mengalah kerana gagal untuk memancutkan isteri mereka, dan memilih untuk meneruskan hubungan seks seperti biasa, rutin seks. Yang kasihannya para isteri kerana beliau tidak akan berpeluang untuk mengalami nikmat sebenar orgasme sehingga pancut.

Sebenarnya tak susah pun untuk membuat isteri anda klimaks sehingga pancut. Di sini saya bongkarkan rahsia mudah pancutkan isteri untuk anda cuba.

rahsia mudah pancutkan isteri

Rahsia Mudah Pancutkan Isteri – Buat isteri bersedia

Kebanyakkan suami ketika aktiviti seks ingin terus menuju ke persetubuhan dan mengabaikan pemanasan, atau foreplay. Foreplay adalah elemen terpenting untuk membuatkan isteri anda puas dalam seks. Isteri anda perlu dibelai sehingga beliau benar-benar bersedia untuk persetubuhan.

Beliau tak akan klimaks sehingga pancut jika beliau belum benar-benar “panas” dan bersedia, walaupun anda menujah faraj beliau sehingga satu jam. Ya mungkin beliau boleh klimaks dan puas, tetapi mustahil beliau akan pancut jika anda tidak melakukan teknik foreplay dengan betul.

Oleh itu luangkan sedikit masa untuk foreplay yang sempurna, dan jangan abaikan kepentingan melakukan pemanasan untuk membuatkan isteri anda puas di ranjang.

Dua Zon erotik yang membantu pancutan isteri

Fakta yang perlu anda tahu tentang membuat isteri anda pancut. Isteri anda tidak akan pancut hanya dengan tujahan zakar. Tidak kira jika zakar anda besar, kecil, kekar atau lembik. Isteri anda tidak akan pancut hanya dengan tujahan zakar anda. Tanamkan fakta ini di dalam minda anda.

Anda perlukan lebih daripada tujahan zakar untuk membuat isteri anda puas sehingga pancut. Rahsia mudah pancutkan isteri ialah dengan merangsang dua zon erotik yang boleh memberikan nikmat maksima kepada isteri anda sehingga beliau tidak akan teragak-agak untuk klimaks dan pancut.

Dua zon erotik yang saya maksudkan ialah biji kelentit, dan titik G-Spot. Anda perlu merangsang kedua-dua zon erotik ini bersama tujahan zakar untuk meningkatkan ghairah isteri anda.

Merangsang Zon Erotik untuk memancutkan isteri

Jadi bagaimana teknik terbaik untuk merangsang kedua-dua zon erotik ini, iaitu biji kelentit dan G-Spot untuk membuat isteri anda pancut.

Banyak artikel yang telah saya tulis berkaitan topik ini. Anda boleh merujuk artikel-artikel saya yang lepas untuk mengetahui apakah teknik khusus untuk merangsang biji kelentit dan G-Spot isteri anda sehingga beliau tak tahan untuk pancut.

Saya tidak akan menyentuh dengan mendalam berkaitan teknik-teknik tersebut pada artikel kali ini, kerana fokus saya ialah mendedahkan rahsia yang boleh memudahkan anda memancutkan isteri.

Rahsia pancutkan isteri yang ramai tak tahu

Ramai yang tak tahu rahsia mudah pancutkan isteri, iaitu posisi seks. Ya, posisi seks yang betul akan membuatkan isteri anda klimaks sehingga pancut.

Jika anda memilih posisi seks yang betul ketika menujah, secara tak langsung zakar anda akan merangsang biji kelentit, dan titik G-Spot isteri dengan setiap tujahan. Ini akan memberikan nikmat berganda kepada isteri anda, dan akan membuatkan beliau hilang kawalan diri dan bersedia untuk klimaks, dan pancut.

Ingat apa yang saya katakan sebelum ini, tujahan zakar sahaja tidak cukup untuk membuatkan isteri anda mengalami orgasme yang membuatkan beliau pancut. Anda perlu merangsang dua zon erotik beliau, iaitu biji kelentit dan G-Spot untuk membuatkan beliau mengalami orgasme sehingga pancut.

Oleh itu anda perlu memilih posisi seks yang sesuai dengan anda dan isteri untuk membuatkan anda merangsang biji kelentit dan titik G-Spot isteri anda ketika menujah.

Posisi Seks Yang Paling Mudah Pancutkan Isteri

Apakah posisi seks yang boleh memancutkan isteri?

Saya tidak dapat menjawab soalan ini secara tepat kerana tubuh setiap individu adalah berbeza, termasuk saiz zakar dan saiz faraj. Oleh itu anda perlu mencuba sendiri pelbagai posisi seks yang boleh memberikan rangsangan maksima kepada isteri anda.

Jika ada yang menyatakan posisi seks A atau posisi seks B adalah posisi seks terbaik, itu bohong!

Tak perlu risau, saya telah mengumpulkan102 posisi seks terbaik yang saya ambil dari empat kitab asrama zaman silam.

Kenapa posisi-posisi seks ini adalah yang terbaik? Kerana empat kitab asmara silam ini, iaitu Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum, dan Seni Tao adalah kitab asmara terbaik yang telah membantu berbillion-billion pasangan di dunia menikmati hubungan seks yang luar biasa. Oleh itu sudah pasti panduan ini juga akan membantu anda menjumpai posisi seks yang sesuai untuk membuatkan isteri anda klimaks sehingga pancut!

Klik di sini jika anda ingin mendapatkan posisi seks untuk pancutkan isteri anda.

Para suami, jangan biarkan isteri anda kecewa dengan seks kerana tidak merasai nikmat sebenar orgasme. Jalankan tanggungjawab anda sebagai suami, dan beri peluang isteri anda mengalami orgasme sehingga pancut dalam hubungan seks.

Dapatkan panduan yang saya syorkan di atas supaya tiada lagi masalah isteri tidak puas dalam hubungan seks.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.