Cara Membelai Biji Kelentit Isteri – Teknik Advance Untuk Suami

Baru-baru ini saya menerima email dari seorang pembaca laman blog seks melayu berhubung klitoris atau biji kelentit isteri. Beliau ingin tahu bagaimana cara terbaik untuk bermain dengan biji kelentit isteri beliau.

biji kelentit isteri

Jika anda adalah pembaca setia dan telah lama mengikuti laman blog teknik pancutkan isteri, anda tentu tahu yang saya telah menulis banyak artikel berkaitan biji kelentit. Antaranya ialah fakta-fakta, teknik  permainan jari , bagaimana menghisap biji kelentit isteri, dan sebagainya.

Fungsi utama biji kelentit isteri

Seperti di dalam artikel-artikel sebelum ini ingin saya tegaskan sekali lagi bahawa biji kelentit wujud semata-mata sebagai organ untuk aktiviti seks. Dalam erti kata lain biji kelentit tidak mempunyai fungsi lain selain untuk meningkatkan ghairah dan menaikkan nafsu kaum wanita.

Ini berbeza dengan organ seks yang lain pada tubuh wanita seperti payudara dan faraj. Payudara dan faraj isteri mempunyai fungsi yang lain selain digunakan sebagai penaik nafsu kaum wanita ketika berasmara.

Kerana biji kelentit adalah organ yang berfungsi sebagai penggalak seksual, tidak hairan isteri anda boleh klimaks dan pancut hanya dengan rangsangan pada biji kelentit. Malah ramai wanita yang boleh klimaks dan pancut berkali-kali hanya dengan rangsangan pada biji kelentit mereka.

Oleh itu adalah teramat rugi sekiranya anda telah mengetahui fakta ini tetapi tidak menggunakan sepenuhnya pengetahuan ini memberi kelebihan kepada anda ketika menggomol isteri anda.

Membelai biji kelentit isteri

Jadi bagaimanakah cara untuk membelai biji kelentit isteri anda?

Tips utama yang perlu anda tanamkan di dalam minda anda sebelum memulakan belaian pada biji kelentit isteri anda ialah biji kelentit ialah organ pada tubuh yang amat sensitif. Oleh itu anda perlu mengambil pendekatan berhati-hati ketika membelai biji kelentit isteri anda.

Tidak seperti payudara atau faraj yang kadang-kala boleh dibelai dengan rakus, biji kelentit adalah berbeza.

Biji kelentit harus dibelai dengan perlahan dan lembut, pada setiap masa. Walaupun isteri anda telah menghampiri klimaks dan ingin pancut, jangan sesekali menukar ritma belaian biji kelentit beliau daripada perlahan dan lembut kepada rakus. Ini akan membantutkan klimaks beliau dan akan membuat beliau hilang mood.

Lebih buruk lagi beliau akan berasa sakit pada biji kelentit beliau. Jadi ingat biji kelentit harus senantiasa dibelai dengan lembut dan perlahan.

Variasikan teknik membelai biji kelentit isteri

Seperti organ seksual yang lain pada tubuh badan wanita, biji kelentit  juga sukakan variasi ketika berasmara.

Sebagai contoh sudah tentu isteri anda akan bosan sekiranya anda hanya meramas payudara beliau, dan tidak menukar teknik belaian payudara kepada gentelan puting payudara, menjilat payudara beliau dan sebagainya.

Begitu juga biji kelentit isteri anda.

Seperti yang saya katakan di awal artikel ini, saya telah menulis banyak tips dan teknik bagaimana untuk menggomol biji kelentit. Di sini saya berikan kembali sedikit ringkasan teknik-teknik tersebut.

Jari, Bibir dan Lidah

Terdapat dua jenis medium yang boleh anda gunakan untuk membelai biji kelentit isteri anda, iaitu menggunakan jari, atau bibir dan lidah.

Teknik jari sering digunakan pada permulaan sessi asmara kerana rangsangan jari pada biji kelentit adalah kurang sensitif berbanding menggunakan bibir atau lidah.

Kenapa perlu menggunakan jari sedangkan lidah dan bibir lebih memberikan rangsangan pada biji kelentit isteri?

Baca kembali apa yang saya jelaskan di atas. Biji kelentit adalah amat sensitif, dan perlu dirangsang dengan perlahan-lahan. Oleh itu gunakan jari dahulu dan apabila isteri benar-benar terangsang dan ghairah, barulah gunakan lidah.

Tiga teknik jari utama untuk membelai biji kelentit ialah menggesel, menggentel dan memicit. Anda boleh membaca dengan lebih lanjut bagaimana untuk menggunakan teknik jari dengan efektif di artikel ini.

Teknik lidah atau bibir untuk membelai biji kelentit isteri pula adalah sedikit berbeza dengan teknik permainan jari. Gerakan lidah pada biji kelentit adalah satu teknik yang hebat dan boleh memberikan kepuasan maksima kepada isteri, jika dilakukan dengan teknik yang betul.

Dan seringkali isteri akan klimaks dan pancut dengan teknik lidah ini. Saya telah menulis dengan lengkap bagaimana untuk menghisap biji kelentit isteri pada artikel ini.

Gabungan teknik untuk kepuasan mutlak

Anda telah tahu yang hanya dengan membelai biji kelentit isteri anda akan membuatkan beliau mengalami nikmat yang tidak terhingga dan boleh membuatkan beliau klimaks.

Sudah pasti anda tidak sabar-sabar untuk mempraktikkan teknik-teknik yang telah anda baca kepada isteri anda. Tetapi bagaimana pula jika anda menggabungkan teknik-teknik membelai biji kelentit isteri anda dengan teknik-teknik yang lain?

Sudah tentu isteri anda akan mengalami puncak kenikmatan yang tidak dapat digambarkan dengan kata-kata!

Jadi jangan terlalu tertumpu kepada biji kelentit isteri sehingga anda lupa bahagian lain pada tubuh isteri anda. Jangan lupa pangkal paha, perut, payudara dan faraj beliau juga perlu dibelai.

Saya tahu mungkin sukar untuk melakukan banyak perkara dalam satu masa, terutamanya jika anda kurang pengalaman berhubung perkara ini.

Contohnya anda sedang leka membelai biji kelentit isteri dengan lidah anda, dan isteri anda sedang mengerang kesedapan, tidak mustahil anda akan lupa untuk menambah kenikmatan beliau dengan membelai payudara beliau pada masa yang sama.

Jadi jangan lupa untuk memberikan perhatian kepada bahagian yang lain semasa anda membelai biji kelentit isteri anda.

Amalkan, Jangan Baca Sahaja

Saya berharap tips saya kali ini dapat membantu anda untuk memberikan lebih nikmat di dalam hubungan seks anda dan isteri.

Jika anda inginkan lebih banyak ilmu berkaitan hubungan suami isteri yang dijamin akan dapat membawa nikmat seksual anda ke tahap yang lebih tinggi, anda boleh dapatkan panduan Pakej Ilmu Asmara Mutllak yang telah saya terbitkan.

Pakej ini boleh dikatakan adalah panduan lengkap untuk dijadikan rujukan oleh setiap pasangan yang serius di dalam hubungan seks.

Anda boleh mengetahui dengan lebih lanjut tentang Panduan Pakej Ilmu Asmara Mutlak melalui link yang saya berikan di bawah.

Klik di sini untuk mengetahui panduan lengkap ilmu asmara mutlak di dalam hubungan seks.

Harap maklum panduan tersebut adalah untuk mereka yang benar-benar serius meningkatkan kenikmatan di dalam hubungan seks. Jadi hanya dapatkan panduan tersebut jika anda ingin membuatkan pasangan anda mengalami nikmat berganda bersama anda.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.