Cara Puaskan Isteri Dengan Teknik Tujahan Zakar

Bagaimana cara puaskan isteri dengan teknik tujahan zakar yang hebat? Matlamat utama setiap suami ketika berasmara dengan isteri ialah untuk puaskan isteri mereka, di samping memuaskan nafsu mereka sendiri. Tetapi malangnya ramai para suami yang gagal ketika bertarung dengan isteri kerana tidak tahu bagaimana untuk memuaskan isteri.

teknik tujahan zakar

Dan ramai yang gagal untuk memancutkan isteri atau ada yang tak tahu pun bahawa isteri mereka boleh klimaks dan terpancut seperti juga kaum lelaki.

Salah satu cara untuk memuaskan isteri ketika hubungan seks ialah dengan menggunakan teknik tujahan zakar yang betul. Ramai suami yang tidak tahu bagaimana untuk menggunakan teknik tujahan yang betul untuk memuaskan isteri mereka.

Teknik Tujahan Zakar Yang Salah

Ada yang hanya terus menujah sehingga mereka klimaks, dan mengabaikan reaksi isteri. Akibatnya suami sahaja lah yang puas setelah pancut, tetapi isteri menahan derita kerana tidak puas dan tidak pancut. Ini adalah teknik tujahan zakar yang salah.

Tambahan lagi kaum lelaki akan lemah setelah pancut, zakar menjadi lembik dan tenaga seperti terbang dan hilang begitu sahaja.

Tetapi ini adalah normal dan setiap pancutan zakar akan menyebabkan semua lelaki menjadi begini, kecuali sesetengah lelaki yang ‘betul-betul’ menjaga kesihatan batin mereka dengan senaman dan pemakanan yang betul. (Saya akan sentuh bab senaman dan pemakanan dalam artikel yang lain).

Jadi amat penting dan perlu bagi para suami memanfaatkan teknik tujahan zakar yang betul untuk memuaskan isteri dan membuatkan zakar lambat pancut, supaya anda dapat bertahan lama dan isteri juga puas, dan tidak mustahil isteri akan pancut tanpa disedari.

Teknik Menujah Zakar Jarang Disentuh

Teknik  tujahan zakar ini jarang disentuh kerana pada masa kini ramai yang hanya tertumpu kepada ‘penyelesaian segera’ seperti ubat kuat, pil hebat, gel sakti, dan pelbagai lagi ubat-ubatan yang kononnya dapat memberi peningkatan segera terhadap keupayaan seksual penggunanya.

Betul ke? Ada kajian dah dibuat tentang ubat-ubat sakti ni?

Sebenarnya pakar sakit tuan zaman dahulu seperti penulis Kamasutra dah lama cipta teknik untuk melambatkan pancutan, sekaligus memuaskan isteri sehingga terpancut. Penyelesaian mereka ialah dengan mencipta teknik tujahan yang bukan sahaja boleh membuatkan pengamal teknik ini lambat pancut, tetapi juga boleh memberikan kenikmatan maksima kepada faraj isteri.

Nak tahu lebih lanjut tentang teknik-teknik tujahan ini? Baca Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu.

Klik kat sini untuk mengetahui lebih lanjut Teknik Tujahan untuk melambatkan pancutan dan puaskan isteri anda

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

3 thoughts on “Cara Puaskan Isteri Dengan Teknik Tujahan Zakar”

  1. Seikhlasnya ilmu yang banyak manafaat utk pasangan hidup dari elak kes penceraian dan zina. Walaupun dah lama kahwin tp belum mengenalpasti kemahuan pasangan dari segi zahir dan batin.Teuskan menulis Ilmu yang kian hilang dlm *BAHTERA KEHIDUPAN* terutama golongan muda melayu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.