5 Fakta Pancutan Wanita Yang Wajib Anda Tahu

Ramai para suami yang masih belum tahu bahawa mereka boleh membuatkan isteri mereka memancut ( pancutan wanita ) seperti juga ketika kaum lelaki klimaks.

fakta pancutan wanita

Dan ramai juga para isteri yang tidak tahu bahawa mereka juga boleh memancut seperti suami mereka. Jika begitu tambahkan ilmu pengetahuan seks anda dengan 5 fakta tentang pancutan wanita di bawah:

 1. Pancutan wanita boleh mengurangkan kesakitan
  Sakit kepala jadi malas nak melakukan hubungan seks? Jangan, terdapat bukti bahawa orgasme boleh mengurangkan atau di dalam sesetengah kes dapat menyembuhkan pelbagai jenis kesakitan, seperti kesakitan selepas pembedahan, kesakitan selepas bersalin dan sebagainya. Ini berlaku kerana badan mengeluarkan sejenis bahan kimia yang dikenali sebagai oxytocin ketika orgasme. Oxytocin ini menyebabkan badan menjadi rileks dan mencipta emosi positif.
 2. Penggunaan Kondom tidak mempengaruhi kualiti pancutan wanita
  Jangan risau jika penggunaan kondom akan membuatkan isteri anda kurang keupayaan untuk memancut. Wanita akan memancut sama ada anda menggunakan kondom atau tidak.
 3. Pancutan wanita semakin hebat dengan usia
  Nampaknya usia juga memainkan peranan untuk keupayaan wanita untuk memancut. Kajian menunjukkan keupayaan wanita untuk memancut bertambah dengan usia. Iaitu, kualiti kehidupan seks semakin bertambah dengan usia yang meningkat. Ini tidak mengejutkan kerana sudah pasti lebih kerap anda melakukan hubungan seks, anda akan menjadi lebih berpengalaman dan lebih berkeyakinan ketika hubungan seks.
 4. Pancutan wanita boleh berlaku tanpa simulasi faraj
  Pelik tetapi benar. Terdapat kes di mana wanita boleh memancut ketika di atas kereta api, atau ketika menerima urutan di spa. Keadaan ini berlaku kerana penambahan aliran darah kepada faraj akibat getaran atau sentuhan ringan pada faraj boleh membuatkan wanita terangsang dan memancut.
 5. Variasi ketika hubungan seks boleh meningkatkan kualiti pancutan wanita
  Kajian menunjukkan variasi ketika hubungan seks boleh membuatkan wanita lebih mudah memancut, dan boleh meningkatkan kualiti pancutan. Variasi yang dimaksudkan mungkin seperti gabungan aktiviti seperti mencuba seks oral dengan teknik yang baru, menukar lokasi hubugan seks, atau mencuba posisi posisi seks yang baru.

Anda boleh mendapatkan panduan Kamasutra Bergambar jika anda ingin mencuba variasi baru di dalam hubungan seks untuk anda dan isteri sekaligus membuatkan isteri anda memancut kesepadan.

Klik di sini untuk mencuba variasi baru di dalam hubungan seks

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.