Pancutan Isteri Untuk Kebahagiaan Rumahtangga – Buat Isteri Bahagia

Benarkah pancutan isteri sangat penting untuk kepuasan di ranjang? Apa itu pancutan isteri dan benarkah wanita boleh klimaks sehingga pancut?

Pancutan isteri

Tanggungjawab memuaskan isteri dalam hubungan seks adalah terletak pada bahu seorang suami. Seorang suami harus memberikan kepuasan sepenuhnya kepada seorang isteri ketika bersama.

Ramai suami yang tidak tahu sama ada isteri mereka benar-benar mencapai klimaks dalam hubungan seks. Hakikatnya, ramai isteri yang berpura-pura mencapai klimaks dalam hubungan seks untuk menjaga hati suami dan menjaga perhubungan dalam rumah tangga.

Bila keadaan ini terjadi, suami harus memainkan peranan untuk memastikan isteri mencapai klimaks dan ejakulasi yang sebenar.

Tidak Sukar Buat Isteri Klimaks

Tidak sukar untuk memastikan isteri mencapai klimaks yang sebenar. Apa yang penting ialah teknik. Bukan saiz zakar seperti yang digembar-gemburkan oleh sesetengah pihak yang menjual produk.

Teknik adalah faktor yang paling penting untuk buat isteri puas sehingga klimaks.

Tetapi, bagaimana nak menentukan adakah isteri benar-benar klimaks atau sekadar berpura-pura klimaks untuk menjaga hati suami?

Baca artikel ni yang telah saya tulis tanda isteri berpura-pura klimaks untuk maklumat lanjut

Pancutan Isteri Ketika Klimaks

Tak semua suami tahu yang isteri mereka juga boleh ejakulasi dan pancut ketika klimaks – sama seperti kaum lelaki.

Ya, wanita apabila benar-benar puas dan klimaks boleh memancutkan cecair seperti air mani lelaki. Malah pancutan ini kadang-kala begitu kuat sehingga boleh memancut keluar pada jarak yang jauh.

Cecair yang dipancutkan ini juga akan dipancutkan dengan banyak sekiranya wanita tersebut mencapai klimaks sebenar. Terutama kali pertama mereka mengalaminya. Malah ada wanita yang terkejut dan tidak percaya mereka boleh memancutkan cecair ini.

Cecair ini juga tidak berwarna dan tidak berbau, kecuali dalam sesetengah kes terpencil. Jadi cecair yang dipancutkan oleh wanita ketika klimaks tidak semestinya sesuatu yang jijik atau kotor. Ini adalah perkara semula jadi yang dialami oleh semua wanita.

Wanita juga boleh pancut seperti lelaki ketika klimaks. Tapi tak ramai suami yang pernah buat isteri puas sehingga pancut. Click To Tweet

Bagaimana Buat Isteri Klimaks Sehingga Pancut

Masih ramai suami yang buntu dan tak tahu bagaimana nak buat isteri klimaks sehingga pancut. Ada juga suami yang telah lama mendirikan rumah tangga tetapi sehingga sekarang masih belum mengalami pancutan isteri – tak pernah tengok isteri pancut.

Jika anda tergolong dalam golongan ini, jangan risau. Seringkali suami gagal pancutkan isteri adalah kerana teknik yang salah.

Tak guna sekiranya senjata anda besar dan kekar, atau anda dapat bermain dengan isteri sehingga berjam-jam – sekiranya teknik anda salah.

Saya tahu ramai yang tak setuju dengan kenyataan ini. Tetapi percayalah, teknik adalah perkara yang paling penting ketika bersetubuh untuk puaskan isteri.

Teknik-teknik dalam aktiviti seks yang merangkumi dari teknik foreplay, seks oral sehinggalah kepada teknik bersetubuh.

Menggunakan teknik yang betul boleh mengubah aktiviti jimak yang biasa-biasa kepada pengalaman baru yang hebat dan memuaskan.

Belajar Teknik Yang Betul Untuk Alami Pancutan Isteri

Bagaimana nak belajar teknik yang betul untuk puaskan isteri sehingga pancut? Pertama sekali baca tip dan artikel yang telah saya tulis di laman web ini.

Banyak panduan dan tip yang telah saya kongsi melalui laman ini. Secara ringkas, teknik-teknik yang anda perlu belajar ialah:

  1. Teknik menggoda isteri dengan foreplay.
  2. Teknik seks oral yang boleh buat isteri klimaks.
  3. Teknik memilih posisi seks untuk buat isteri puas.
  4. Teknik pancut lambat ketika mendayung.

Empat teknik ini adalah teknik-teknik yang anda perlu belajar untuk benar-benar buat isteri hilang kawalan diri ketika bersetubuh.

1. Teknik Foreplay Untuk Menggoda Isteri

Pemanasan atau foreplay sering diabaikan oleh ramai pasangan ketika bersetubuh – terutama sekali oleh suami.

Suami seringkali gelojoh dan tidak sabar-sabar untuk menunggang isteri sehingga terlupa bahawa teknik foreplay sangat penting untuk buat isteri benar-benar ghairah.

Tidak seperti lelaki, wanita perlu pemanasan sebelum enjin seks mereka benar-benar berfungsi sepenuhnya. Masa yang diambil oleh wanita untuk mencapai ghairah sebenar lebih panjang dari lelaki. Isteri anda juga tak terkecuali.

Itu baru nak ghairah, belum lagi nak buat isteri puas sehingga memancut.

Jadi jika anda abaikan foreplay, dan terus mendayung – sudah pasti isteri tak akan puas sepenuhnya. Akibatnya, isteri tak akan klimaks sehingga pancut. Mungkin beliau akan orgasma atau klimaks, tetapi untuk klimaks sehingga pancut mungkin tidak.

Saya telah menulis panjang lebar bagaimana mengamalkan teknik foreplay sebenar untuk menaikkan ghairah isteri. Klik di sini untuk belajar teknik foreplay sebenar.

2. Seks Oral Bukan Sekadar Pemanasan

Ini adalah satu lagi kesalahan yang sering dilakukan suami. Ramai yang menganggap seks oral hanya perlu dilakukan untuk menaikkan ghairah isteri sebelum bersetubuh.

Dalam erti kata lain, mereka menganggap seks oral adalah aktiviti yang termasuk dalam kategori foreplay. Ini adalah tanggapan yang salah!

Seks oral jika dilakukan dengan teknik yang betul dengan mudah boleh buat isteri klimaks sehingga pancut. Ya, anda boleh buat isteri puas dan klimaks sehingga terketar-ketar hanya dengan lidah dan jari anda.

Ramai suami gagal buat isteri puas dengan teknik seks oral kerana teknik yang salah. Sekali lagi saya tekankan yang paling penting untuk anda alami pancutan isteri adalah dengan teknik yang betul.

Kesalahan Seks Oral Suami

Antara kesalahan seks oral yang sering dilakukan suami:

  1. Terlalu gelojoh menyerang kemaluan isteri sehingga isteri terkejut, terus hilang mood.
  2. Menjilat, menghisap dan mengulum dengan terlalu rakus lalu buat isteri sakit dan kurang berminat untuk meneruskan aktiviti tersebut.
  3. Berhenti terlalu awal apabila merasakan isteri telah basah dan terus mendayung.
  4. Tidak merangsang kawasan pada kemaluan isteri yang betul dan hanya bertumpu kepada satu kawasan sahaja.

Apa yang senaraikan ini adalah antara kesalahan-kesalahan seks oral yang sering dilakukan oleh suami. Banyak lagi kesalahan-kesalahan lain. Tetapi, empat kesalahan di atas adalah antara kesalahan utama seks oral.

Teknik Seks Oral Yang Betul

Cara paling mudah nak buat isteri klimaks sehingga pancut dengan lidah dan jari anda adalah dengan belajar teknik yang betul.

Saya telah menulis secara terperinci tentang teknik seks oral yang betul – klik di sini untuk baca tip menjilat kemaluan isteri yang betul.

3. Memilih Posisi Seks Yang Sesuai

Ramai yang ingat semua posisi seks adalah sama. Malangnya tanggapan ini salah sama sekali. Tidak semua posisi seks sama. Ada posisi seks yang beri lebih nikmat, dan sebaliknya

Ada juga posisi seks yang akan buat suami dapat tahan lebih lama di ranjang. Dan, ada pula posisi seks yang beri lebih rangsangan kepada zakar lalu buat suami pancut awal.

Begitu juga pengaruh posisi seks kepada isteri. Terdapat posisi seks yang akan buat isteri sangat nikmat sehingga beliau boleh klimaks sehingga pancut – dengan mudah.

Bayangkan apa yang akan berlaku kepada aktiviti bersetubuh anda berdua sekiranya anda dapat mengamalkan posisi-posisi seks yang dengan mudah boleh buat isteri orgasma.

Sudah pasti tidak ada masalah untuk anda puaskan isteri dalam hubungan seks.

Jadi, apakah posisi-posisi bersetubuh yang boleh buat isteri mudah pancut. Malangnya saya tidak ada jawapan yang tepat untuk soalan ini.

Tubuh Fizikal Berbeza

Seperti yang anda sedia maklum, fizikal setiap individu adalah berbeza. Tidak ada dua individu yang mempunyai tubuh fizikal yang 100% sama. Faktor ini juga boleh digunakan untuk kemaluan individu.

Oleh itu posisi seks yang sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz zakar yang besar sudah pasti tidak akan beri nikmat kepada mereka dengan saiz zakar yang sederhana, atau kecil.

Begitu juga wanita. Saiz kemaluan wanita juga berbeza dan tidak ada wanita dengan saiz kemaluan yang sama. Sama ada dari aspek saiz biji kelentit, saiz G-Spot, atau keluasan lubang faraj.

Jika anda faham kenyataan ini, anda tentu dapat menjawab sendiri soalan apakah posisi seks yang sesuai untuk anda puaskan isteri.

Masih tak tahu jawapannya?

Jawapannya ialah posisi seks terbaik untuk anda ialah posisi seks yang paling sesuai dengan tubuh anda dan isteri.

Jadi bagaimana anda nak cari posisi seks ini?

Mencari Posisi Seks Terbaik Untuk Anda Berdua

Cara paling mudah ialah dengan melakukan eksperimen. Eksperimen yang saya maksudkan ialah dengan mencuba pelbagai posisi seks sehingga anda bertemu posisi seks yang paling sesuai untuk anda dan isteri.

Tidak ada jalan singkat atau cara yang lebih mudah selain dari cara ini.

Malah cara ini juga tidak ada keburukan, tetapi boleh memberi pembaharuan dalam hubungan seks anda berdua.

Kalau anda masih belum tahu, semua posisi seks akan beri nikmat. Yang bezanya cuma nikmat tersebut adalah nikmat maksimum, ataupun tidak.

Jadi tiada masalah untuk anda mencuba pelbagai posisi seks dengan isteri. Benda sedap takkan tak nak buat kan?

Kalau anda tak tahu kat mana sumber posisi seks untuk nak dicuba, anda boleh dapatkan panduan E-Buku Kamasutra Bergambar.

Panduan ini mengandungi pilihan 102 posisi seks terbaik yang asli dari empat kitab asmara turun temurun. Klik di sini untuk baca lebih lanjut tentang panduan Kamasutra Bergambar

4. Tahan Lama Untuk Pancutkan Isteri

Salah satu cara untuk anda mengalami pancutan isteri adalah dengan tahan lama ketika bersetubuh. Pada masa sekarang, ramai lelaki yang mengalami masalah pancut awal.

Mereka tak dapat tahan lama ketika bersetubuh, lalu gagal untuk puaskan isteri sehingga klimaks. Masalah ini semakin meruncing pada masa sekarang. Faktor-faktor seperti tekanan hidup, masalah kewangan, dan juga masalah kesihatan boleh menyumbang kepada masalah pancut awal.

Jika anda sendiri sukar untuk kawal pancutan anda, bagaimana anda nak buat isteri puas?

Ubat Tahan Lama

Banyak ubat tahan lama yang terdapat di pasaran sekarang ni. Malah boleh dikatakan ubat tahan lama ini telah menjadi trend. Ada ubatan atau gel tahan lama yang berkesan. Tetapi maaf cakap, kebanyakannya indah khabar dari rupa.

Menggunakan ubat atau gel untuk tahan lama bukanlah penyelesaian masalah pancut awal. Jika ubat atau gel berkesan sekalipun, ini adalah penyelesaian sementara.

Anda perlu mengambil ubat atau menyapu gel setiap kali anda ingin bersama isteri. Ini bukanlah penyelesaian yang praktikal untuk mengubat masalah pancut awal.

Dalam erti kata lain, ini adalah penyelesaian sementara – bukan penyelesaian kekal.

Penyelesaian Kekal Masalah Pancut Awal

Selain menggunakan ubat atau gel tahan lama, terdapat beberapa kaedah semula jadi yang boleh anda amalkan untuk menghapuskan masalah pancut awal.

Teknik-teknik seperti “start and stop”, kawalan minda, teknik pernafasan dan sebagainya memang boleh membantu anda untuk tahan lama ketika bersetubuh.

Tetapi teknik-teknik ini kadang-kadang sukar untuk dikuasai, dan tidak semua orang sesuai mengamalkannya.

Walau bagaimanapun, terdapat satu teknik tahan lama yang telah dibuktikan berkesan. Teknik ini dikenali sebagai teknik orgasma berganda, atau lebih dikenali sebagai “multi orgasm men”.

Menjadi Lelaki Orgasma Berganda

Apa yang dimaksudkan dengan menjadi lelaki orgasma berganda ialah mengubah diri anda dari hanya boleh pancut sekali sahaja ketika bersetubuh, kepada pancut berkali-kali mengikut kesesuaian anda.

Malah jika anda menguasai teknik ini, anda boleh pilih sama ada anda hendak pancut atau tidak ketika bersama isteri. Ini adalah teknik yang paling sesuai untuk puaskan isteri ketika bersetubuh.

Yang penting teknik ini tak memerlukan ubat atau gel tahan lama. Tak perlu keluarkan modal setiap bulan untuk penyelesaian sementara ni.

Terlalu panjang kalau saya nak tulis tentang teknik ni. Anda boleh baca lebih lanjut tentang teknik lama ni di laman web khas yang telah saya lancarkan. [eafl id=”3855″ name=”Teknik Tahan Lama” text=”Klik di sini untuk belajar teknik menjadi lelaki orgasma berganda”].

Tanggungjawab Anda Untuk Buat Isteri Puas

Sebagai seorang suami, adalah menjadi tanggungjawab anda untuk buat isteri puas. Tetapi jangan terlalu stress jika anda masih gagal untuk puaskan isteri.

Lakukan ini dengan perlahan-perlahan. Amalkan teknik-teknik yang telah saya berikan ni untuk buat isteri puas dengan prestasi baru anda.

Percayalah, apabila pertama kali anda mengalami pancutan isteri, iaitu melihat isteri anda klimaks sehingga pancut – ini adalah kepuasan yang sukar digambarkan dengan kata-kata.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

7 thoughts on “Pancutan Isteri Untuk Kebahagiaan Rumahtangga – Buat Isteri Bahagia”

  1. Betul, peristiwa seperti itu bole terjadi! Syg aku mampu lakukan.. dan mampu lakukan berulang-ulang sebanyak 10 kali setiap kali kami main…
    Best and bole ketagih ngan hubungan seks kalau anda jumpa isteri yang mampu pancutkan mani!!!!

  2. Adakah pompuan bontot besar kuat sex??

    Kerani kt opis aku walaupun da beranak dua, tp berbody sexy & berperangai gatal… Badan dia kurus, tp bontotnya besar, bentuk cantik & sexy.. Stiap kali aku pandang, rasa nk je hayati body dia… Selalu aku pkir, adakah dia kuat sex? Mampu ke dia pancutkn mani??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.