Cara Menjilat Kemaluan Isteri – Teknik Yang Betul & Berkesan

Sebelum ini saya telah banyak menulis tentang cara menjilat kemaluan isteri.

Walaubagaimanapun teknik-teknik yang saya berikan adalah untuk mereka  yang telah biasa melakukan seks oral, atau cunnilingus. Bagaimana pula dengan pasangan yang baru berumahtangga, iaitu yang bagi para suami yang baru pertama kali ingin menjilat kemaluan isteri?

Cara menjilat kemaluan isteri

Cara menjilat kemaluan isteri

Di sini saya berikan tips dan teknik bagaimana untuk cara menjilat kemaluan isteri bagi para suami untuk membuatkan isteri anda mengerang dan mendengus kesedapan sehingga klimaks.

Sebelum anda memulakan, sebagai seorang suami anda harus tahu sama ada isteri anda selesa atau tidak bila kemaluannya dijilat. Oleh itu jangan terlalu gopoh dan terus menuju ke arah kemaluan isteri anda ketika pertama kali berasmara.

Mulakan dengan perlahan, iaitu tenangkan isteri anda dengan teknik foreplay. Cium isteri anda pada bahagian-bahagian lain yang sensitif sambil mengucapkan ayat-ayat cinta yang boleh membuatkan isteri anda terkulai layu di dalam pelukan anda. Elakkan daripada terus menyentuh kemaluan isteri anda pada ketika ini.

Baca kesalahan-kesalahan seks yang selalu dilakukan oleh suami

Setelah isteri anda mula ghairah, barulah anda menuju ke arah sekeliling kemaluan beliau. Belai dan cium perutnya, kemudian menuju ke paha, dan seterusnya ke bahagian pangkal paha. Perhatikan sama ada faraj isteri anda telah basah atau tidak.

Isteri menyerah diri

Anda boleh tahu sama ada isteri anda sudah menyerah diri sepenuhnya kepada anda jika beliau meluaskan kangkangan kakinya. Jika perkara ini berlaku, halakan ciuman anda ke bahagian sekeliling farajnya. Jika si dia tidak membantah dan mengerang kesedapan, barulah anda mula menjilat dengan lembut biji kelentitnya.

Jilat seketika kemudian berhenti. Lihat tindakbalas isteri anda. Jika beliau menggemarinya, secara tidak sedar beliau akan menggerakkan farajnya ke hadapan, menunjukkan beliau ingin anda teruskan menjilat kemaluannya. Teruskan dengan menggomol biji kelentit isteri anda dengan lidah.

Anda boleh menghisap, menjilat biji kelentit dengan lidah, atau menggentel biji kelentit isteri anda dengan jari anda. Untuk membuatkan isteri anda lebih bernafsu, jangan lupa mengeluarkan rintihan, dan memuji kemaluan beliau. Ini akan meningkatkan ghairah isteri anda, dan membuat farajnya lebih basah.

Teruskan menjilat pada bahagian kemaluan yang lain seperti bibir faraj, dan lubang faraj. Anda boleh menujah lidah anda ke dalam lubang faraj beliau sebagai persediaan sebelum memasukkan zakar anda ke dalam farajnya.

Teknik “Advance” cara menjilat kemlauan isteri

Sebenarnya terdapat pelbagai lagi teknik-teknik seks oral yang lebih advance yang boleh anda cuba kepada kemaluan isteri anda.

Teknik-teknik ini telah terbukti boleh membuatkan isteri anda tidak tahan dan pancut, hanya dengan lidah anda. Banyak teknik-teknik hebat yang terlalu panjang untuk saya tulis di sini. Oleh itu saya telah menulis dengan lebih terperinci berkaitan teknik-teknik lidah ini di dalam panduan Seni Seks Oral.

Panduan lengkap ini menyentuh khusus bagaimana untuk menggunakan lidah anda untuk memuaskan pasangan anda, untuk para suami dan juga isteri. Jika anda berminat untuk mempelajari teknik-teknik ini, anda boleh mendapatkan panduan ini melalui link di bawah.

Klik di sini untuk mempelajari teknik-teknik Advance cara menjilat kemaluan isteri

Panduan ini saya berikan percuma sebagai pelengkap kepada Pakej Seni Ciuman. Amat rugi sekiranya anda sebagai suami tidak mengetahui teknik lidah yang hebat ini, di mana dengan mudah anda boleh membuatkan isteri anda klimaks hanya dengan lidah anda. Klik link  yang saya berikan di atas dan dapatkan Panduan untuk membuatkan isteri anda puas hanya dengan teknik lidah.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.