Cara Puaskan Isteri – Buat Isteri Hilang Kawalan Diri Di Ranjang

Soalan yang sering ditanyakan kepada saya ialah apakah cara puaskan isteri.

Ramai isteri yang mengadu mereka tidak puas di dalam hubungan kelamin atau jimak. Walaupun kadangkala masalah ini berpunca dari sikap isteri itu sendiri, tetapi seringkali masalah ini berlaku akibat kegagalan suami untuk memuaskan isteri mereka ketika berasmara.

Cara puaskan isteri

Cara puaskan isteri tanggungjawab suami

Sebagai seorang suami, sudah pasti anda memikul tanggungjawab yang besar untuk memastikan nafkah batin isteri anda dilaksanakan sebaiknya. Untuk itu berikut saya berikan tips dan teknik dan cara puaskan isteri anda.

Masalah utama yang saya perhatikan berlaku di kalangan para suami ialah mereka klimaks terlalu awal. Ini menyebabkan mereka gagal untuk memuaskan isteri yang belum klimaks. Jika ini terjadi kepada diri anda, tips yang boleh anda amalkan ialah panjangkan waktu ‘foreplay’.

Isteri anda seperti kebanyakkan wanita lain sudah pasti sukar untuk klimaks. Sukar yang saya maksudkan di sini ialah mereka mengambil masa yang lama sebelum mereka klimaks. Oleh itu naikkan nafsu dan ghairah mereka terlebih dahulu dengan permainan foreplay.

Foreplay salah satu cara puaskan isteri

Gunakan teknik belaian dan sentuhan pada isteri anda untuk menaikkan nafsu beliau, dan membuatkan faraj beliau basah dan bersedia untuk menerima tujahan. Anda boleh menggunakan jari anda untuk melakukan tujahan jari terlebih dahulu sebelum anda memasukkan zakar anda pada faraj isteri.

Atau gunakan bibir dan lidah anda untuk bermain dengan biji kelentit beliau dan buatkan beliau puas dan klimaks terlebih dahulu sebelum memulakan dayungan zakar. Anda mungkin tidak tahu bahawa cairan yang dikeluarkan oleh faraj isteri anda boleh membantu untuk melambatkan pancutan anda.

Selain daripada itu, faktor utama yang membuatkan para isteri tidak puas dan sukar untuk klimaks ketika berjimak ialah posisi seks, atau posisi jimak yang tidak sesuai. Tidak ramai yang sedar akan masalah ini, sedangkan ini adalah antara faktor utama yang membuatkan isteri tidak puas ketika berjimak.

Teknik posisi jimak sebagai cara puaskan isteri

Seperti yang saya tekankan sebelum ini, oleh kerana saiz fizikal setiap individu adalah berbeza, anda harus peka dan prihatin untuk mencari posisi jimak yang boleh membuatkan isteri anda klimaks dan puas dengan mudah. Posisi jimak ini harus sesuai dengan keadaan fizikal anda dan isteri anda, seperti saiz zakar anda, dan saiz faraj isteri anda.

Contohnya posisi jimak missionary, iaitu posisi lelaki di atas adalah sesuai untuk zakar yang sedikit bengkok ke atas, dan lubang faraj jenis tanduk. Kenapa? Kerana zakar yang membengkok ke atas akan menggesel dan merangsang titik G-Spot yang berada di bahagian atas lubang faraj isteri. Secara tidak langsung ini akan membuatkan ghairah isteri memuncak dan membuatkan beliau mudah klimaks.

Sudah pasti pula posisi jimak doggy tidak sesuai untuk zakar dan faraj begini, kerana titik G-Spot akan berada di bahagian bawah pada posisi ini.

Oleh itu anda harus peka dengan saiz fizikal alat kelamin anda dan isteri. Dan anda perlu mencuba pelbagai posisi jimak sehingga bertemu dengan posisi jimak yang boleh membuatkan isteri anda puas, dan mudah klimaks.

Untuk memudahkan anda, saya telah memilih 102 posisi jimak yang unik dan terbaik, yang saya himpunkan dari empat Kitab Asmara Kuno seperti Kamasutra. Posisi-posisi jimak ini adalah posisi yang terbaik dan dicipta untuk memberikan kepuasan maksima kepada suami, dan juga isteri.

Anda boleh dapatkan Panduan ini dan mencuba posisi-posisi jimak bersama isteri anda melalui link di bawah.

KLIK DI SINI dan pelajari posisi jimak dan puaskan isteri anda diranjang

Setiap posisi yang terdapat di dalam panduan ini adalah bergambar dan disertakan dengan penerangan lengkap di dalam Bahasa Melayu untuk memudahkan anda mempraktikkannya bersama isteri. Saya berharap anda tidak melepaskan peluang untuk mengamalkan posisi-posisi yang saya pilih ini dan buatkan isteri anda puas sepenuhnya ketika berasmara.

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tip Berkaitan

1 thought on “Cara Puaskan Isteri – Buat Isteri Hilang Kawalan Diri Di Ranjang”

  1. Bagi suami suami yg pengen jadi hebat dan perkasa mampu memberi kepuasan kepada istrinya dengan sempurna.kalau mau lakukan saja terapi urin.kalau ingin tahu terapi urin,bisa cari digoogle/yahoo dengan ketik terapi urin.ok

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.