Terdapat pelbagai cara menjilat faraj isteri yang boleh suami praktikkan. Teknik-teknik atau cara menjilat faraj isteri selalunya digunakan sebelum mendayung, dan sering dinobatkan sebagai salah satu teknik foreplay untuk memanaskan isteri dan membuat faraj isteri basah.

Cara menjilat faraj isteri

Sering diabaikan

Walaupun ramai para suami yang sedar kepentingan menghisap dan menjilat kemaluan isteri, ramai yang mengabaikannya kerana tidak sabar. Ada juga para suami yang menganggap menjilat kemaluan isteri menjijikkan dan kotor.

Sayang sekali kerana seks oral jika dilakukan dengan teknik yang betul akan membuatkan isteri anda mengeliat kesedapan, dan tidak mustahil isteri boleh pancut dan klimaks hanya dengan teknik seks oral, iaitu menjilat faraj beliau.

Kadang-kala, para isteri pula yang malu-malu dan berasa kekok apabila si suami ingin menjilat bahagian alat sulitnya. Perkara ini selalunya terjadi kepada pasangan yang baru mendirikan rumahtangga, atau kurang pengalaman di dalam hubungan seks.

Jika perkara ini berlaku, si suami harus pandai memainkan peranan dengan menenangkan isteri anda dengan kata-kata romantis untuk membuatkan si isteri leka.

Mulakan pemanasan

Mulakan pemanasan pada bahagian tubuh badan isteri yang lain, dan jangan terus menuju ke arah faraj isteri. Sebelum mula menjilat faraj isteri, lalukan lidah anda pada bahagian berhampiran alat sulit isteri. Contohnya paha, kelangkang, punggung dan sebagainya.

Setelah isteri mula berasa ghairah, dan farajnya telah mula basah, barulah anda mulakan menjilat faraj beliau.

Seperti yang telah saya tegaskan di dalam artikel-artikel sebelum ini, bahagian yang paling sensitif pada kemaluan wanita ialah klitoris, atau biji kelentit. Walaubagaimanapun, terdapat wanita yang amat sensitif pada biji kelentitnya.

Lihat Reaksi Isteri

Oleh itu lihat dahulu reaksi isteri anda ketika anda mula menjilat biji kelentit beliau. Jika beliau seperti kegelian dan berasa tidak selesa, larikan lidah anda ke bibir farajnya terlebih dahulu. Tunggu sehingga beliau benar-benar bersedia sebelum anda menghisap, menjilat atau mengulum kembali biji kelentit beliau.

Apabila si isteri secara tidak sedar membuka luas-luas kaki beliau, maka itulah tandanya beliau telah menyerahkan faraj beliau sepenuhnya kepada anda. Menjadi tugas anda untuk membuatkan isteri anda puas dengan jilatan anda. Anda harus pandai melarikan lidah anda ke setiap bahagian kemaluan beliau, dan jangan hanya bertumpu kepada biji kelentit sahaja.

Berikan perhatian kepada bibir farajnya, bibir luar dan dalam. Sesekali jolok lidah anda ke dalam lubang faraj beliau dan lihat reaksinya. Jangan lupa untuk menunjukkan kepada isteri anda yang anda sedang menikmati sepenuhnya faraj beliau.

Keluarkan sedikit desahan, atau kata-kata yang seperti “hmm.. sedapnya..” atau puji kecantikan faraj isteri. Secara tidak langsung ini akan membuatkan beliau lebih ghairah dan bernafsu, dan memudahkan beliau klimaks, atau orgasme.

Jangan Gopoh

Peraturan penting yang perlu anda tanam di dalam minda anda ketika menjilat faraj isteri ialah jangan tergopoh-gapah. Lakukan dengan perlahan-lahan.

Nikmati faraj isteri anda dengan tenang dan tertib. Kemaluan isteri anda adalah organ seks yang amat sensitif dan mudah cedera. Oleh itu berhati-hati dan jangan sesekali menjilat faraj isteri dengan terlalu kasar sehingga boleh menyebabkan kecederaan.

Panduan Lengkap Cara Menjilat Faraj Isteri

Saya telah menulis dengan lebih panjang lebar berkaitan cara menjilat faraj isteri di dalam panduan Seni Seks Oral. Panduan ini saya berikan sebagai Bonus Percuma bersama Pakej Seni Ciuman.

Panduan lengkap ini memberikan kaedah terbaik untuk menjilat faraj isteri, dan juga teknik-teknik unik untuk membuatkan isteri klimaks dan pancut hanya dengan lidah anda.

Anda boleh mendapatkan panduan lengkap ini melalui link di bawah:

Klik di sini untuk mengetahui rahsia membuatkan ISTERI PANCUT hanya dengan PERMAINAN LIDAH

Teknik permainan lidah yang terdapat di dalam panduan ini dijamin akan membuatkan isteri anda mengeliat kesedapan, dan klimaks hanya dengan teknik lidah anda.

Share
Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Email

Misi utama untuk memberikan ilmu-ilmu seksual yang sihat di dalam Bahasa Melayu untuk pasangan suami isteri di Malaysia khususnya supaya anda dan pasangan dapat meningkatkan kualiti hubungan seks secara sihat.

Wajib Baca

29 thoughts on “Cara Menjilat Faraj Isteri Yang Betul – Bukan Main Redah Jer”

          1. @nizamranger Maaf, tapi pernah tak saudara terfikir yang saudara ‘mungkin’ menjilat kemaluan isteri dengan teknik/cara yang salah, oleh itu isteri tidak begitu menikmati pengalaman tersebut, dan beliau terus inginkan persetubuhan.

          2. Mungkin benar kata tu saya suka menjilat hingga ke dalam lubang faraj sekali. Tapi boleh tunjukkan cara yang betul untuk mendapatkan kenikmatan menjilat sehingga isteri nak hari – hari. Kalau boleh gambar sekali.

          3. Saye tidak pernah mendapat kepuasan dalam hubungan seks dengan suami….sbb suami tak mahu oral seks….sedangkan saye ingin sangat dia jilat faraj dan klitoris saye….saye ingin sangat nak klimak melalui oral seks….

  1. Hi Yan,

    Buku panduan ini adalah dalam bentuk Ebuku(Ebook), jadi tidak dijual di mana-mana kedai buku. Isi kandungan macam ni tak dibenarkan dicetak dalam bentuk buku oleh undang-undang negara kita, so memang takde buku-buku macam ni yang berbentuk buku bercetak ๐Ÿ™‚

    Thanks

    1. apabila melakukan hubungan dgn isteri sudah pasti saya akan menjilat faraj isteri.. sehingga isteri saya klimaks…tp kenapa sesudah isteri klimak isteri mahu saya cepat2 msukan zakar n mahu supaya saya cepat pancut…sdgkan saya msih lg blh bertahan,adakah isteri rasa ngilu slps klimak..??????

  2. sya suka sekali menjilat kemaluan wife sya,wife juga gemar sya buat begitu,x pi masalahnya banyak air keluacari la bini hokr dari kemaluan wife sya.KENAPA YA?tq

  3. memang best jilat faraj isteri..jilat sampai klimaks..biar isteri puas..kemudian baru buat aksi tujahan..rugi sape yang tak mencuba oral seks dengan isteri..

    1. sya kecewa sebenarnya dgn hubungan seks kmy. suami sya hanya mampu bertahan tidak smpai 5 minit… sya sebgai istri psti sngat kecwa.. baru stu cara kmy main dah kluar… dah mcmยฒ cara kmy cuba.. tapi hmpa.. admin ples tolong sya bg tips untuk mnegani masalah ne..

  4. Mmg sdp jilat pussy..tiap2 mlm nk jilat..wife pon pandai jaga pussy..berbaloi belanjakan utk penjagaan body dia ๐Ÿ™‚

    1. @nur ain

      Salam dik. Seks ni fitrah manusia. Tak menjadi masalah bagi pasangan suami isteri sentiasa inginkan seks, malah perilaku ini sendiri boleh merapatkan hubungan suami isteri untuk kebahagiaan rumahtangga.

  5. Comment Text* suami sy mempunyai nafsu seks yang sangat aneh bagi sy.. dia suka menjilat najis sy dan minun air kencing sy.. BG komen

    1. @madiana
      Salam Puan, perbuatan tersebut adalah perbuatan yang menjijikkan, dan boleh dikategorikan sebagai seks yang tak sihat.

      Masyarakat barat mengenali perbuatan ini sebagai “fetish”, iaitu naluri seks yang ganjil. Ada fetish yang tidak membahayakan, dan boleh meningkatkan nikmat berasmara. Tetapi kategori fetish yang suami puan lakukan bukan sahaja membahayakan, tetapi bukan seks normal.

      Nasihat saya, bawa suami puan berjumpa dengan pakar psikologi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *