Teknik Kemutan Faraj Yang Betul – Isteri Perlu Belajar Ilmu Ni

Salah satu topik yang jarang dibincangkan di kalangan wanita adalah teknik kemutan faraj yang betul. Topik ini dianggap sensitif dan agak sukar untuk dibincangkan secara terbuka.

Padahal teknik kemutan faraj yang betul oleh para isteri boleh memberikan perbezaan yang ketara di dalam hubungan seks.

Teknik kemutan faraj yang betul

Jika kemutan faraj dilakukan dengan betul ketika berdayung, bukan sahaja para suami akan merasai nikmat yang sukar digambarkan dengan kata-kata, malahan para isteri juga akan merasai nikmat baru yang belum pernah dirasai sebelum ini ketika berasmara.

Teknik kemutan faraj yang betul lebih penting

Sebelum ini saya telah membincangkan tentang latihan kemutan faraj, iaitu bagaimana untuk melatih otot-otot alat sulit, faraj khususnya supaya menjadi kuat, dan bersedia untuk mengemut zakar suami dengan sempurna dan berkesan.

Namun begitu otot-otot faraj yang kuat tidak bermakna sekiranya kemutan faraj yang dilakukan dalam hubungan seks tidak kena caranya.

Secara amnya, terdapat tiga teknik kemutan faraj yang betul yang perlu dipraktikkan ketika berasmara. Teknik kemutan faraj ini akan memberikan sensasi yang baru kepada suami dan juga isteri.

Teknik pertama

Teknik kemutan faraj yang pertama ialah teknik kemutan faraj ketika suami meletakkan, atau merehatkan zakar di dalam faraj. Iaitu zakar suami berada di dalam faraj tanpa sebarang gerakan atau dayungan.

Ketika zakar berada di dalam faraj, kemut zakar suami anda, ketatkan otot-otot faraj untuk memberikan cengkaman yang kuat kepada zakar suami.

Tahan seberapa lama yang boleh sebelum anda melepaskan kemutan tersebut. Teknik kemutan faraj ini sesuai dilakukan jika zakar suami belum menegang sepenuhnya, kerana teknik kemutan ini akan membantu zakar suami untuk menjadi tegang dan keras.

Teknik kedua

Teknik kemutan faraj yang kedua pula dilakukan apabila suami memasukkan, atau menyorong zakar beliau ke dalam faraj. Kemut zakar suami ketika beliau menyorong ke dalam, dan lepaskan kemutan ketika beliau menarik keluar zakar beliau.

Teknik kemutan faraj kedua ini akan memberikan nikmat yang tidak terhingga kepada suami.

Tetapi awas, teknik kemutan faraj ini juga secara tidak langsung akan membuatkan suami tidak tahan, dan cepat pancut. Oleh itu gunakan teknik kemutan ini dengan berhati-berhati. Selalunya teknik kemutan faraj kedua ini dilakukan pada permulaan permainan dayungan, iaitu untuk membuatkan suami lebih bertenaga dan bernafsu untuk mendayung.

Jika anda perhatikan suami anda sudah tidak dapat menahan dan ingin klimaks atau pancut, tukar teknik kemutan faraj anda kepada teknik yang ketiga. Teknik kemutan faraj yang ketiga adalah amat sesuai untuk melewatkan pancutan zakar suami.

Teknik ketiga

Kaedah kemutan faraj yang ketiga ini ialah melepaskan kemutan ketika suami menyorong masuk zakar beliau ke dalam faraj, tetapi mengemut dengan kuat semasa suami menarik keluar zakar daripada faraj.

Teknik kemutan faraj ini akan memperketatkan tarikan zakar suami, dan secara tidak langsung akan mengurangkan rasa ngilu pada kepala zakar suami dan melambatkan pancutan zakar suami.

Membantu melambatkan pancutan suami

Ketiga-tiga teknik kemutan faraj ini jika dilakukan dengan betul bukan sahaja akan memberikan nikmat berganda kepada anda dan suami, malah boleh membantu melambatkan pancutan suami sekaligus memberikan lebih nikmat ketika berasmara.

Jika anda inginkan lebih maklumat tentang teknik kemutan faraj untuk isteri, dan teknik mendayung untuk para suami, anda boleh dapatkan maklumat lengkap melalui Panduan Manual Asmara Kamasutra Bergambar.

Panduan lengkap seni asmara di dalam Bahasa Melayu ini memberikan teknik-teknik kemutan faraj yang lebih advance, dan juga teknik mendayung zakar sebagai pelengkap kepada teknik kemutan faraj.

Teknik-teknik ini telah terbukti berkesan dan telah diajarkan ke seluruh dunia melalui kitab Kamasutra yang diterbitkan 400 tahun sebelum masihi.

Klik di sini untuk mempelajari teknik kemutan faraj dan teknik mendayung zakar yang lebih hebat untuk merasai nikmat baru ketika berasmara

Tetapi awas, ilmu-ilmu yang terdapat di dalam Manual Kamasutra Bergambar Bahasa Melayu adalah amat hebat, oleh itu gunakan ilmu-ilmu tersebut sebaiknya…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.