Buat Isteri Puas Tanpa Sentuhan – Semua Suami Perlu Belajar

Benarkah anda boleh membuat isteri puas tanpa sentuhan?

Ramai daripada kita yang menganggap bahawa hubungan seks adalah suatu aktiviti yang melibatkan fizikal sepenuhnya. Iaitu hubungan seks memerlukan sentuhan, belaian dan cumbuan untuk membuatkan pasangan puas. Sedangkan pada hakikatnya hubungan seks adalah lebih daripada itu.

Isteri puas tanpa sentuhan

Bukan hanya perlakuan fizikal

Hubungan seks bukan sahaja melihatkan perbuatan fizikal seperti sentuhan dan belaian, tetapi juga melibatkan emosi. Malah boleh dikatakan emosi memainkan peranan yang amat penting di dalam hubungan seks.

Sesetengah pakar hubungan seksual beranggapan bahawa aspek emosi lebih perlu diberi keutamaan oleh setiap pasangan berbanding aspek fizikal.

Rangsangan emosi lebih penting daripada rangsangan fizikal dalam seks, setuju? Click To Tweet

Sebagai suami, jika anda tahu bagaimana untuk menggoda emosi isteri anda, tidak mustahil anda boleh membuatkan isteri anda puas walaupun tanpa sebarang sentuhan fizikal.

Perkara ini mungkin kelihatan mustahil dan tidak logik jika anda belum pernah mencubanya. Walaubagaimanapun jika anda faham konsep untuk menggoda emosi isteri anda dengan teknik-teknik yang betul,  perkara ini akan menjadi begitu mudah dan anda akan berfikir kenapa anda tidak mempelajari perkara ini sebelum ini.

Tambahan pula, seperti yang kita semua sedia maklum, kaum wanita adalah kaum yang penuh dengan emosi, dan emosi begitu mempengaruhi kehidupan mereka.

Jadi bagaimana untuk menggoda emosi isteri anda dan membuatkan beliau puas walaupun tanpa sebarang sentuhan fizikal?

Isteri puas tanpa sentuhan

Saya berikan contoh yang sangat mudah. Mulakan menggoda emosi isteri anda dari awal pagi. Sebelum anda keluar ke tempat kerja, berikan ciuman pada beliau dan bisikkan pada telinganya dengan romantik yang anda inginkan si dia pada malam ini.

Teruskan dengan menghantar sms nakal dan menggoda kepada beliau sepanjang hari. Anda juga boleh menelefon beliau dan hanya ucapkan perkataan-perkataan yang boleh membuatkan beliau terangsang dan teruja, seperti “Jangan lupa pakai seksi-seksi malam ni..”, dan sebagainya.

Ini adalah antara contoh mudah bagaimana untuk menggoda emosi isteri anda, untuk membuatkan beliau puas dan terangsang, walaupun anda dan si dia belum memulakan sebarang aktiviti fizikal di dalam hubungan seksual.

Terdapat pelbagai lagi teknik-teknik hebat yang boleh digunakan untuk membuatkan isteri anda puas tanpa sentuhan.

Idea-idea dan teknik-teknik ini telah saya bukukan di dalam sebuah panduan lengkap yang bertajuk 101 Idea Asmara. Seperti tajuknya, panduan ini mengandungi 101 idea dan teknik untuk menggoda pasangan anda di dalam semua situasi.

Panduan 101 Idea Asmara diberikan sebagai bonus percuma bersama Panduan Pakej Ilmu Asmara Mutlak, yang terdiri daripada 9 Panduan Hebat untuk meningkatkan ilmu asmara anda.

Klik link yang saya berikan di bawah untuk mendapatkan Panduan ini sebagai Bonus Percuma,

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN PANDUAN 101 IDEA ASMARA DENGAN PERCUMA

Gunakan idea-idea di dalam panduan ini membuatkan isteri anda puas tanpa sentuhan!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.