Membuatkan Perempuan Pancut – Cara Paling Mudah Ramai Tak Tahu

Apakah cara paling mudah membuatkan perempuan pancut? Banyak tip dan teknik yang telah saya beri sebelum ni. Tapi, tip kali ni agak istimewa kerana tak melibatkan sebarang rangsangan fizikal.

Membuatkan perempuan pancut

 

Cara Paling Mudah Membuatkan Perempuan Pancut Yang Ramai Suami Tak Tahu

Ramai para suami yang mengeluh kerana sukar untuk memuaskan isteri mereka, dan membuatkan isteri mereka klimaks dan pancut.

Walaupun telah mencuba pelbagai teknik dan skill ketika berasmara, mereka masih gagal untuk memuaskan isteri mereka.

Seringkali ini berlaku kerana para suami gagal menerima hakikat bahawa keinginan seks isteri mereka adalah berbeza sama sekali dengan keinginan seks mereka.

Keinginan seks isteri adalah berbeza dengan keinginan seks suami. Venus vs. Mars! Click To Tweet

Perbezaan ini bukan sahaja dari aspek fizikal, malah juga dari aspek emosi. Wanita, iaitu isteri anda lebih inginkan belaian emosi berbanding belaian fizikal.

Ini tidak bermakna mereka tidak inginkan langsung belaian fizikal. Tetapi emosi lebih memainkan peranan bagi kaum wanita.

Jadi langkah pertama untuk merangsang isteri anda sehingga membuatkan beliau klimaks, dan pancut ialah dengan merangsang emosi mereka terlebih dahulu, baru diikuti dengan rangsangan fizikal.

Bagaimana untuk merangsang emosi isteri anda?

Terdapat pelbagai kaedah dan teknik yang boleh anda gunakan untuk merangsang emosi isteri anda. Kadang-kala hanya dengan bersikap romantis dan mengambil berat sepanjang hari juga boleh merangsang emosi isteri anda.

Jangan terkejut jika setelah anda bersikap romantik sepanjang hari, sebelum tidur beliau pula yang akan menggoda anda untuk belaian anda.

Anda juga boleh berikan beliau hadiah. Tidak perlu hadiah yang mahal, cukup sekadar kiriman bunga ke pejabat beliau, disertai dengan kata-kata nakal pada kad yang didatangkan dengan bunga tersebut.

Ini secara tidak langsung boleh merangsang emosi si dia dan membuatkan si dia inginkan belaian anda apabila ke rumah nanti.

Bagaimana pula jika cium isteri anda sebelum pergi kerja. Mulakan dengan ciuman di pipi seperti biasa, kemudian tanpa beliau sedari kucup bibirnya dan lakukan ciuman perancis.

Selepas itu bisikkan kata-kata romantis atau nakal pada telinga beliau. Mungkin beliau akan terkejut dengan tindakan anda. Tetapi secara tidak langsung ini akan merangsang emosi beliau.

Teruskan godaan anda dengan menghantar sms nakal atau lucah kepada isteri anda sepanjang hari. Tidak mengapa jika beliau tidak membalas, atau mengatakan anda membuang tabiat.

Teruskan sahaja. Walaupun si dia tidak menunjukkan tindakbalas, secara tidak langsung emosi beliau akan terangsang, dan keinginan untuk bersama anda pada malam hari akan meningkat.

Rangsangan Emosi Penting Untuk Membuatkan Perempuan Pancut

Rangsangan emosi ini adalah faktor yang amat penting untuk menyediakan emosi dan fizikal kaum wanita untuk hubungan seks.

Dengan emosi yang terangsang sepenuhnya, fizikal juga akan dipengaruhi dan akan memudahkan mereka untuk klimaks dan pancut.

Walaubagaimanapun saya akui sukar untuk kaum lelaki mencari idea-idea untuk menggoda isteri mereka, sekaligus merangsang emosi isteri .

Menyedari hakikat ini saya telah menerbitkan panduan “101 Idea Asmara” yang mengandungi 101 idea untuk menggoda pasangan anda, sekaligus merangsang emosi si dia.

Panduan ini mengusik dan menggoda, dan juga idea-idea nakal untuk meruntuhkan benteng pertahanan emosi isteri anda.

Panduan ini saya berikan percuma sebagai Bonus dan didatangkan bersama Pakej Ilmu Asmara Mutlak. Klik link yang saya berikan dibawah untuk mendapatkan panduan ini sebagai Bonus percuma, dan juga panduan-panduan lain yang hebat di dalam Pakej Ilmu Asmara Mutlak.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN PANDUAN 101 IDEA ASMARA SEBAGAI BONUS PERCUMA

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.