Cara Kemutan Yang Betul Boleh Buat Suami Tersenyum Puas

Ramai isteri yang tidak tahu cara kemutan yang betul ketika melakukan hubungan seks. Cara kemutan faraj yang betul bukan sahaja boleh memberikan kenikmatan maksima kepada zakar suami anda, malah secara langsung dapat memberikan nikmat yang belum pernah anda rasai tanpa kemutan faraj.

Cara kemutan yang betul

 

Latihan dan teknik kemutan faraj

Dalam artikel yang lepas saya telah membincangkan tentang latihan kemutan faraj, dan teknik kemutan faraj. Kali ini saya akan membincangkan cara kemutan faraj yang betul ketika berasmara.

Jika anda telah mengamalkan latihan kemutan faraj yang diajarkan di dalam artikel sebelum ini, anda akan sedar bahawa anda dapat mengasingkan dua jenis otot pada faraj yang akan digunakan untuk kemutan. Dan anda akan dapat mengasingkan otot-otot ini dan mengawal otot-otot pada faraj ini dengan selesa.

Jika anda mempraktikkan kemutan yang betul dengan kedua-dua otot ini, anda akan dapat merasakan sensasi seperti ombak yang turun naik pada faraj anda.

Cara kemutan yang betul

Cara kemutan yang betul ketika suami anda menujah zakar ke dalam faraj anda ialah dengan mengemut ketika suami menujah, iaitu menarik zakar masuk ke dalam faraj dengan kemutan anda.

Apabila zakar sudah berada di dalam faraj, ketatkan kemutan anda dan zakar dengan kuat melalui faraj anda.

Apabila suami menarik zakar keluar dari faraj, lepaskan kemutan anda.

Cara kemutan ini berkesan jika suami tidak menujah dengan kuat dan pantas. Iaitu suami menujah dengan perlahan-lahan dan dengan ritma yang sekata.

Lebih berkesan lagi sekiranya anda mengambil posisi untuk berada di atas suami, iaitu posisi “woman on top” atau wanita di atas. Dalam posisi jimak ini, anda akan dapat mengawal kemutan faraj anda sepenuhnya.

Para isteri yang menguasai teknik kemutan faraj yang betul akan dapat membuatkan suami mereka klimaks hanya dengan mengurut zakar suami mereka dengan teknik kemutan, tanpa perlu menujah atau menarik zakar dari faraj.

Latihan itu penting

Latihlah otot-otot faraj anda melalui teknik latihan kemutan faraj yang saya berikan sebelum ini, dan gunakan teknik kemutan faraj dan cara kemutan yang betul melalui artikel ini untuk memberikan kepuasan dan kenikmatan yang belum pernah suami anda rasai sebelum ini.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.