Permainan Jari Biji Kelentit Untuk Buat Isteri Puas Sehingga Tak Tahan

Kali ini saya hendak bercerita tentang teknik permainan jari biji kelentit. Saya telah menulis beberapa artikel dan tips berkaitan biji kelentit baru-baru ini.

Artikel seperti saiz biji kelentit membincangkan tentang bentuk fizikal biji kelentit kaum wanita dan kesannya terhadap rangsangan fizikal. Manakala artikel bagaimana untuk menghisap biji kelentit isteri pula membincangkan tentang penggunaan teknik seks oral untuk memberikan rangsangan kepada biji kelentit.

Permainan jari biji kelentit
Ya isteri anda boleh pancut hanya dengan permainan biji kelentit

Permainan Jari Biji Kelentit Amat mudah

Mungkin ramai para suami yang masih belum tahu, sebenarnya teknik untuk bermain-main dan merangsang biji kelentit isteri anda adalah amat mudah, dan tidak memerlukan sebarang teknik khusus.

Apa yang perlu ialah kreativiti dan kepekaan terhadap tindakbalas isteri anda.

Kreatif dan peka terhadap tindakbalas isteri di ranjang untuk puaskan isteri Click To Tweet

Teknik permainan jari biji kelentit yang paling mudah ialah dengan menggunakan jari. Kebanyakkan lelaki hanya menggosok biji kelentit isteri tanpa mengetahui terdapat teknik lain yang boleh digunakan untuk meranggsang biji kelentit isteri mereka.

Contohnya anda boleh menggentel biji kelentit isteri anda selain daripada menggosok. Mulakan dengan menggentel perlahan-lahan dengan tekanan yang sedikit.

Lihat reaksi isteri anda dan jika dia selesa dan memberikan tindakbalas seperti mengeliat kesedapan atau medesah lembut, lajukan sedikit gentelan, dan tingkatkan tekanan jari.

Namun jika beliau kurang memberikan reaksi, teruskan dengan gentelan lembut.

Menggosok biji kelentit

Selain gentelan, anda juga boleh menggosok biji kelentit isteri anda, tetapi dengan teknik yang sedikit berbeza.

Dengan menggunakan dua jari, letakkan dua jari tersebut di atas biji kelentit isteri anda tanpa menekan. Gerakkan jari di dalam gerakan membulat pada biji kelentit. Tetapi jangan menekan. Hanya biarkan jari anda menyentuh lembut biji kelentit isteri anda.

Seperti biasa lihat reaksi beliau. Jika beliau semakin basah, anda boleh ambil sedikit air mazi beliau dan letakkan pada jari anda. Teruskan gosokan membulat tersebut, tetapi kali ini tingkatkan tekanan sedikit demi sedikit.

Jika anda ingin memberikan lebih nikmat kepada isteri anda, gabungkan kedua-dua teknik permainan jari di atas. Gunakan sebelah tangan untuk menggentel, dan sebelah tangan lagi untuk menggosok. Tetapi jangan lupa, mulakan dengan lembut dan tanpa tekanan yang kuat.

Jangan lupa bahawa isteri anda seperti juga wanita lain adalah makhluk yang sensitif. Sekasar manapun isteri anda pada luarannya, dalaman mereka masih lembut dan perlukan sentuhan dan belaian yang sensual dan romantik.

Seringkali para suami melupakan perkara ini dan menggomol isteri dengan kasar untuk melampiaskan nafsu sendiri. 🙂

Jangan terikat dengan teknik asas

Dua teknik yang saya berikan di atas ialah teknik asas permainan jari biji kelentit. Anda tidak perlu terikat dengan teknik-teknik ini sahaja. Gunakan kreativiti anda untuk mempelbagaikan teknik-teknik anda untuk meransang biji kelentit isteri anda.

Jika anda telah membaca artikel-artikel saya berkaitan biji kelentit sebelum ini, sudah pasti anda tahu bagaimana hanya dengan meransang biji kelentit boleh membuatkan isteri anda klimaks dan pancut.

Walaubagaimanapun, jika anda dilahirkan sebagai seorang yang tidak berapa kreatif (bukan semua orang berdarah seni), anda boleh dapatkan panduan “50 Teknik Foreplay” yang mengandungi teknik-teknik rahsia permainan foreplay, termasuk permainan biji kelentit yang belum pernah anda cuba sebelum. Panduan ini diberikan percuma sebagai bonus untuk Pakej Ilmu Seni Asmara yang diterbitkan oleh pihak Info Seks Melayu.

Anda boleh mendapatkan panduan ini melalui link ini

Klik di sini untuk mendapatkan panduan 50 Teknik Foreplay

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.