Hisap Biji Kelentit Isteri – Gunakan Teknik Terbaik Ini Untuk Puaskan Isteri

Apakah teknik terbaik untuk hisap biji kelentit isteri sehingga beliau hilang kawalan diri?

Hisap biji kelentit

Baru-baru ini saya telah menulis artikel bagaimana untuk menggomol biji kelentit isteri. Di dalam artikel tersebut saya telah berikan tips dan teknik untuk “bermain-main” dengan biji kelentit isteri anda menggunakan jari.

Kenapa jari dan bukan lidah?

Seperti yang saya jelaskan di dalam artikel tersebut, walaupun simulasi lidah dan bibir pada biji kelentit boleh memberikan rangsangan dan kepuasan maksima kepada isteri, simulasi tersebut tidak sesuai digunakan pada semua keadaan.

Ini berbeza dengan permainan biji kelentit dengan jari yang sesuai untuk setiap ketika dan situasi.

Walaubagaimanapun, jika anda rasakan anda perlu untuk menggomol biji kelentit isteri anda dengan simulasi mulut dan lidah, atau dalam erti kata lain menghisap biji kelentit isteri anda, di sini saya berikan tips-tips yang boleh anda praktikkan untuk melakukan simulasi tersebut.

Perkara penting yang perlu anda tahu sebelum meng hisap biji kelentit isteri anda ialah jangan terus menuju kepada bahagian tersebut, iaitu biji kelentit.

Walaupun bentuk fizikal biji kelentit wanita adalah seperti zakar kecil pada alat sulit beliau, ciri-ciri biji adalah amat berbeza dengan zakar.

Biji kelentit wanita yang benar-benar terangsang akan kelihatan seperti zakar kecil! Click To Tweet

Biji kelentit perlu pemanasan

Kaum lelaki tak kisah jika pasangan mereka terus menyentuh zakar mereka tanpa perlu pemanasan atau foreplay, tetapi berbeza dengan kaum wanita.

Jika anda terus menyentuh biji kelentit isteri anda tanpa melakukan sebarang pemanasan atau foreplay, besar kemungkinan isteri anda akan terkejut dan boleh menyebabkan beliau hilang mood untuk aksi seterusnya.

Gunakan tips menggomol biji kelentit yang saya berikan sebelum ini untuk membuatkan isteri anda benar-benar teransang dan bersedia sebelum anda menjilat atau menghisap biji kelentit beliau.

Anda tahu beliau sudah bersedia apabila biji kelentitnya mengeras dan sedikit menonjol keluar. Lebih berkesan lagi jika anda pastikan isteri anda benar-benar basah sebelum memulakan permainan lidah pada biji kelentit beliau.

hisap biji kelentit isteri
Pemanasan atau foreplay penting sebelum menggomol biji kelentit isteri

Mula hisap biji kelentit isteri

Mulakan menjilat dengan lembut dan perlahan-lahan pada biji kelentit isteri anda. Lakukan seperti anda sedang menikmati ais krim kegemaran anda (sudah pasti ini lebih sedap dan nikmat daripada ais krim bukan?).

Ambil masa anda dan jangan terburu-buru. Seperti yang anda ketahui, kaum wanita memerlukan sedikit masa untuk benar-benar teransang dan klimaks, atau inzal.

Semasa anda menjilat, dan menghisap biji kelentit beliau, jangan lupa untuk luangkan sedikit masa pada bahagian alat sulitnya yang lain.

Jangan hanya menumpukan kepada bahagian biji kelentit sahaja. Jika anda selang-selikan dengan menjilat pada bahagian alat sulit beliau yang lain seperti bibir faraj, dan sesekali masukkan lidah ke dalam lubang faraj, saya jamin beliau akan lebih mengeliat kesedapan berbanding jika anda hanya menjilat biji kelentit beliau sahaja.

Dan yang paling penting, jangan abaikan bahagian tubuhnya yang lain! Gosokkan tangan anda pada perut beliau, paha beliau, atau sesekali raba payudara isteri anda. Tumpukan kepada bahagian sensitif tubuh badannya.

Teruskan sehingga beliau tidak tahan dan klimaks, atau teruskan sehingga isteri anda pancut.

Tips penting

Perkara penting yang selalu saya tegaskan ketika ingin melakukan seks oral ketika berasmara ialah kebersihan. Pastikan anda dan pasangan membersihkan diri sepenuhnya terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang aktiviti seks oral.

Contohnya bersihkan gigi anda, dan pinta isteri anda membersihkan alat sulit beliau sepenuhnya.

Tips-tips lengkap berkenaan seks oral, termasuk permainan biji kelentit yang lengkap telah diterbitkan oleh pihak Info Seks Melayu dan diberikan sebagai bonus percuma untuk panduan Pakej Seni Ciuman.

Anda boleh mendapatkan panduan ini jika anda inginkan teknik-teknik permainan lidah yang lebih hebat yang akan membuatkan isteri anda pancut setiap kali anda meletakkan lidah anda pada alat sulit beliau.

Klik di sini untuk mendapatkan teknik hebat permainan biji kelentit isteri

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tip Berkaitan

1 thought on “Hisap Biji Kelentit Isteri – Gunakan Teknik Terbaik Ini Untuk Puaskan Isteri”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.