Teknik Kemutan Faraj Istimewa – Semua Isteri Wajib Amalkan

Apakah teknik kemutan faraj yang boleh membantu membuat hubungan suami isteri lebih nikmat?

Dalam artikel yang lepas, saya telah menyentuh tentang latihan kemutan faraj yang boleh diamalkan untuk menguatkan otot-otot faraj sekaligus mengetatkan lubang faraj.

Kali ini kita akan membincangkan teknik kemutan faraj yang boleh anda praktikkan ketika berasmara.

Teknik kemutan faraj
Teknik kemutan faraj yang betul boleh mempercepatkan pancutan isteri

Teknik kemutan faraj penting untuk kepuasan maksima

Kemutan faraj adalah penting untuk memberikan kepuasan maksima kepada zakar suami anda.

Teknik kemutan yang hebat juga mampu untuk membuatkan zakar suami lambat pancut, sekaligus membuatkan suami dapat bertahan lebih lama.

Di samping dapat membuatkan suami lambat inzal, teknik kemutan yang akan diajarkan di dalam artikel ini akan membuatkan anda sebagai isteri mudah klimaks, dan tidak mustahil pancut dalam masa yang sama.

Teknik kemutan faraj yang betul boleh membuat suami lambat pancut Click To Tweet

1.Teknik Kemutan Faraj – Kemutan Diam
Teknik kemutanini dilakukan apabila suami telah memasukkan zakar beliau ke dalam faraj anda tetapi tidak mendayung.

Kemutan faraj yang dilakukan pada zakar untuk situasi ini ialah mengemut dengan perlahan-lahan. Bayangkan seperti anda mengurut dan membelai zakar suami dengan penuh manja dan menggoda.

2.Teknik Kemutan Faraj – Kemutan Menujah
Teknik kemutan ini berlaku semasa suami menujah zakar beliau ke dalam faraj anda. Kemutan dilakukan ketika proses tujahan zakar berlaku, dan dilepaskan semasa suami menarik kembali zakarnya. Kemutan yang dilakukan untuk teknik ini ialah kuat dan pantas.

Teknik kemutan ini hebat dan boleh memberikan nikmat yang tidak terhingga kepada para suami.

Walaubagaimanapun, teknik kemutan faraj ini boleh membuatkan suami anda mudah klimaks. Oleh itu cuma amalkan teknik kemutan faraj ini jika suami anda seorang yang pancut lambat, atau faraj telah menjadi terlalu licin dan basah.

3. Teknik Kemutan Faraj – Kemutan Menarik
Teknik kemutan ini dilakukan semasa suami menarik kembali zakar selepas menujah. Teknik kemutan faraj ini menjadi pilihan kebanyakkan pasangan kerana teknik kemutan ini telah dibuktikan dapat melambatkan pancutan zakar suami dan mempercepatkan pancutan isteri.

Kemut faraj anda ketika suami menarik zakar keluar daripada faraj, dan pastikan cengkaman faraj, atau kemutan menjadi lebih kuat pada bahagian kepala zakar suami.

Cengkaman pada kepala zakar akan melambatkan pancutan zakar. Dan geseran yang dirasai oleh faraj anda ketika zakar ditarik akan memberikan lebih nikmat kepada isteri, sekaligus membuatkan para isteri mudah untuk pancut.

Banyak lagi ilmu hubungan seksual

Begitulah sedikit sebanyak teknik kemutan faraj yang dapat saya kongsi dengan anda. Sebenarnya terdapat banyak lagi ilmu-ilmu berkaitan hubungan seksual, atau jimak.

Jika anda adalah seorang yang bersungguh-sungguh untuk memuaskan pasangan anda ketika berjimak, saya syorkan anda dapatkan panduan Pakej Ilmu Asmara Mutlak daripada pihak Info Seks Melayu.

Panduan lengkap ini mengandungi ilmu-ilmu seks yang dikumpulkan dari empat kitab asmara kuno seluruh dunia. Ilmu-ilmu ini telah berjasa membuatkan berjuta-juta pasangan gembira dari sudut hubungan seks.

Klik di sini untuk membaca dengan lebih lanjut tentang Pakej Ilmu Asmara mutlak yang akan membuatkan anda menjadi seorang pencinta yang hebat dan memuaskan pasangan anda sepenuhnya.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.