Rahsia Pancutan Isteri – Tak Susah Kalau Tahu Rahsianya

Masih ramai lagi suami yang belum dapat membongkar rahsia pancutan isteri mereka. Malah ada yang keliru perbezaan antara pancutan isteri ketika inzal dan air kencing isteri!

Oleh itu saya akan membongkar rahsia pancutan isteri yang sebenarnya.

Rahsia pancutan isteri

Tetapi kali ini saya tidak mahu bercerita bagaimana untuk memancutkan isteri anda. Perkara ini sudah acap kali saya jelaskan di dalam artikel yang lepas.

Anda hanya perlu baca dan ulangkaji dan saya jamin tiada masalah untuk anda memancutkan isteri anda.

Apa itu pancutan isteri?

Dalam artikel ini saya akan menjelaskan apa yang dimaksudkan dengan pancutan isteri.

Pancutan yang terhasil ketika isteri anda inzal adalah hasil daripada kelenjar “Skene”, atau lebih dikenali sebagai prostat wanita.

Kelenjar ini lah yang menhasilkan cairan yang dipancutkan oleh isteri anda ketika beliau inzal. Titik G-Spot pula adalah tapak untuk kelenjar. Oleh sebab itu ransangan dan simulasi G-Spot memainkan peranan yang penting untuk membuatkan isteri anda memancut.

Oleh kerana cairan ini dialirkan melalui saluran urethra, iaitu saluran kencing, kebanyakkan wanita menyangkakan sensasi yang mereka alami iaitu sensasi untuk inzal dan memancut adalah sensasi yang akan membuat mereka kencing.

Oleh itu mereka menahan sensasi ini untuk mengelakkan mereka daripada kencing. Sedangkan air yang akan terpancut ialah cairan yang dihasilkan ketika inzal, dan bukan air kencing. Cairan ini akan dikeluarkan melalui saluran kencing apabila mereka kencing selepas hubungan jimak.

Air yang terpancut ketika isteri klimaks bukan air kencing! Click To Tweet

Galakkan Isteri Untuk Tidak Menahan Pancutan

Jadi kepada para suami, galakkan isteri anda untuk memancut ketika hendak inzal dan beritahu mereka bahawa apa yang akan dipancut bukan air kencing. Cairan tersebut tidak berbau, tidak berwarna dan tiada rasa.

Selain daripada cairan yang dipancutkan melalui saluran kencing, terdapat sejenis lagi cairan yang dihasilkan oleh faraj ketika berjimak. Cairan ini dihasilkan pada bahagian faraj dan selalunya digunakan sebagai pelincir ketika berdayung.

Walaubagaimanapun terdapat lebihan cairan ini akan dilepaskan ketika wanita inzal. Tetapi selalunya cairan ini tidak akan dipancutkan dengan kuat, dan hanya mengalir keluar dari lubang faraj.

Anda boleh rasakan cairan ini jika isteri anda inzal ketika anda masih mendayung. Cairan ini akan melicinkan zakar anda dan memberikan lebih kenikmatan kepada dayungan anda.

Teknik rahsia pancutan isteri

Seperti yang saya nyatakan pada permulaan artikel, terdapat pelbagai teknik yang telah saya tulis pada artikel yang lepas tentang teknik dan tips untuk memancutkan isteri anda.

Tetapi jika anda tiada masa untuk mengulangkaji artikel-artikel yang lepas pada laman web ini, dan inginkan cara pantas untuk merasai pancutan isteri anda, anda boleh dapatkan panduan Pakej Ilmu Asmara Mutlak yang diterbitkan oleh pihak Info Seks Melayu.

Panduan-panduan yang diberikan di dalam pakej ini akan membantu anda untuk memancutkan isteri anda.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana untuk memancutkan isteri anda dengan pantas

rahsia pancutan isteri
Mampukah anda membuatkan isteri anda pancut?
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.