Kenapa Simulasi G-Spot Penting Untuk Pancutkan Isteri

Jika anda mengikuti dan membaca artikel-artikel yang saya telah nukilkan di blog ini, sudah pasti anda tahu kepentingan G-Spot isteri anda dan kenapa simulasi G-Spot penting untuk pancutkan isteri.

Simulasi g-spot

Seperti yang anda ketahui, G-Spot adalah bahagian yang amat sensitif pada faraj isteri anda. Rangsangan G-Spot adalah amat penting untuk memberikan kepuasan dan kenikmatan kepada isteri anda.

Kegagalan untuk melakukan rangsangan pada G-Spot ketika hubungan boleh menyebabkan isteri tidak puas. Ini juga boleh menyebabkan isteri sukar untuk klimaks dan pancut.

Tetapi tahukah anda kenapa G-Spot amat sensitif kepada sentuhan dan simulasi?

Sensitiviti G-Spot

G-Spot wanita amat sensitif dan mudah terangsang kerana bahagian G-Spot itu sendiri terdiri daripada receptor deria. Jadi titik, atau ketul G-Spot itu dipenuhi dengan saraf yang sensitif. Ini menyebabkan bahagian ini mudah berinteraksi dengan sentuhan dan rangsangan.

Ramai para saintis barat yang mengatakan bahagian G-Spot itu lebih sensitif daripada lidah yang dipenuhi dengan receptor deria.

G-Spot wanita adalah lebih sensitif dari lidah! Click To Tweet

Simulasi G-Spot

Cara yang paling mudah untuk merangsang dan melakukan simulasi G-Spot isteri anda ialah dengan melakukan rangsangan fizikal seperti menggosok, menggesel dan sebagainya.

Walaubagaimanapun, sebelum anda melakukan simulasi G-Spot isteri anda, anda perlu memastikan isteri anda benar-benar terangsang.

Ini kerana jika isteri anda tidak terangsang, bahagian benjolan atau ketulan G-Spot tidak akan timbul sekaligus menyukarkan anda untuk mencari bahagian tersebut.

Apabila kaum wanita benar-benar terangsang, barulah benjolan G-Spot akan membesar dan memudahkan anda untuk melakukan simulasi terhadap G-Spot isteri anda.

Seperti yang telah saya bincangkan sebelum ini, terdapat pelbagai teknik dan cara untuk merangsang isteri anda, dan membuatkan G-Spot beliau membesar dan mudah menerima simulasi.

Tidak hanya terhad kepada rangsangan kepada payudara, atau faraj isteri anda.

Terdapat pelbagai lagi teknik foreplay yang boleh praktikkan yang boleh membuatkan isteri anda benar-benar terangsang dan G-Spot beliau membesar dan membenjol untuk memudahkan anda melakukan simulasi dan rangsangan kepada bahagian G-Spot tersebut.

Anda boleh baca artikel-artikel yang saya tulis sebelum ini bagaimana untuk memanaskan’ isteri anda dengan teknik-teknik foreplay

Amalkan teknik-teknik foreplay yang diajarkan di dalam artikel tersebut untuk memudahkan anda merangsang G-Spot isteri anda.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.