Teknik Jimak Terbaik – 4 Teknik Jimak Untuk Hebat Di Ranjang

Teknik jimak terbaik? Wujud ke tak teknik jimak yang dikatakan terbaik untuk hubungan suami isteri?

Pada artikel yang lepas saya telah membincangkan posisi jimak terbaik di sini. Semoga pembaca memperoleh ilmu dan manfaat daripada artikel tersebut.

Kali ini saya ingin membincangkan pula teknik jimak terbaik.

Teknik jimak terbaik

 

Apakah teknik jimak terbaik?

Apakah teknik jimak terbaik yang boleh anda suami isteri praktikkan untuk mendapatkan kepuasan sepenuhnya ketika berasmara?

Pada masa sekarang dengan perkembangan teknologi, dan segala maklumat hanya di hujung jari anda, terdapat pelbagai tips yang diberikan tentang teknik jimak.

Informasi tentang jimak ini begitu mudah didapati sama ada melalui media bercetak, atau lebih meluas melalui internet.

Sebenarnya teknik jimak terbaik adalah mudah sekali untuk diamalkan. Yang menjadi masalah dan membuatkan pasangan gagal ialah terlalu mengambil mudah akan hubungan asmara, sehingga menyebabkan mereka tewas di ranjang.

Teknik jimak banyak, tetapi yang ramai yang tak amalkan, akibatnya tewas di ranjang Click To Tweet

4 Teknik jimak terbaik

Di sini saya senaraikan 4 Teknik Jimak Terbaik. Walaupun teknik ini adalah teknik asas, teknik-teknik ini amat penting untuk anda amalkan kerana asas yang kukuh adalah permulaan untuk penyudahan yang hebat.

 1. Teknik Jimak Terbaik 1 – Kurangkan Sensitiviti Zakar
  Kepada para suami, perasan tak jika anda menggunakan kondom ketika berjimak anda akan tahan lebih lama sedikit daripada tidak menggunakan kondom?

  Ini adalah normal kerana penggunaan kondom akan mengurangkan sensitiviti pada zakar anda, sekaligus merendahkan rangsangan dan melambatkan pancutan.Bagaimana untuk anda aplikasikan teori ini tanpa menggunakan kondom?

  Mudah sahaja. Anda cuma perlu menarik zakar anda daripada faraj isteri anda sebelum anda klimaks dan ejakulasi. Pada masa yang sama, teruskan tujahan pada faraj isteri anda dengan jari anda.

  Teknik ini akan membuatkan zakar anda sentiasa keras tanpa ejakulasi dan anda akan dapat berdayung dengan lebih lama.
 2. Teknik Jimak Terbaik 2 – Simpan Kekuatan
  Jangan berjimak jika anda letih. Ini adalah petua yang perlu diikuti jika anda ingin memberikan prestasi 100% ketika berjimak.

  Tetapi dengan kesibukan pada masa sekarang, kerja, dan sosial sudah pasti anda akan keletihan setelah penat seharian. Jadi bagaimana untuk berjimak  jika anda letih?Penyelesaiannya amat mudah sekali. Tingkatkan tenaga anda!

  Anda tahu kenapa Tongkat Ali begitu terkenal, sehingga ke serata dunia? Bukan kerana Tongkat Ali boleh membesarkan zakar. Kerana Tongkat Ali boleh memberikan anda tenaga dan menghilangkan keletihan.

  Begitu juga ‘supplement’ yang lain seperti minuman “Red Bull” dan sebagainya.Senaman yang berterusan juga boleh membuatkan anda lebih bertenaga, di samping lebih sihat.

  Dalam erti kata yang lain, amalkan cara hidup yang sihat. Sekaligus akan membuatkan hubungan asmara suami isteri lebih “Sihat”.
 3. Teknik Jimak Terbaik 3 – Jangan Gelisah
  Selalunya masalah terlalu gelisah atau gugup ketika melakukan hubungan seks dihadapi oleh mereka yang pertama kali melakukan hubungan seks. Lebih-lebih lagi situasi pada malam pertama.

  Walaubagaimanapun masalah ini juga dihadapi oleh pasangan yang telah lama berkahwin. Ini terjadi kerana risau akan prestasi di ranjang. Dan juga gusar kerana takut tidak dapat memuaskan pasangan.

  Elakkan perasaan gelisah, gugup, risau dan gusar ketika berjimak. Nikmati jimak dengan tenang dan penuh kasih sayang.

  Timbulkan perasaan cinta kepada pasangan anda ketika berjimak, sudah pasti secara automatik anda akan melayan pasangan anda dengan lebih romantik dan bersahaja.
 4. Teknik Jimak Terbaik 4 – Posisi Jimak Yang Sesuai
  Ini adalah faktor terpenting yang sering diabaikan atau diambil mudah oleh kebanyakkan pasangan ketika mengadakan hubungan seks atau berjimak.

  Ya, posisi jimak yang sesuai memainkan peranan yang paling penting untuk membuatkan anda dan pasangan anda puas sepuas-puasnya.

  Seperti yang dibincangkan di dalam artikel sebelum ini, iaitu Posisi Jimak Terbaik , kesesuaian memilih posisi jimak akan memberikan kelainan antara hubungan seks yang hebat atau sebaliknya.

Diharap anda dapat mengambil kira 4 teknik jimak yang saya berikan di atas untuk meningkatkan kualiti hubungan kelamin anda dan pasangan.

Tetapi jika 4 teknik jimak ini masih belum cukup untuk anda yang dahagakan ilmu untuk memuaskan pasangan anda di ranjang, yang ingin membuat pasangan anda mengeluh dan mengerang kesedapan dengan nikmat, anda boleh dapatkan panduan Kamasutra Bergambar yang mengandungi himpunan teknik jimak terbaik dari 4 kitab asmara turun temurun.

Klik di sini untuk mendapatkan panduan Kamasutra Bergambar untuk melengkapkan ilmu jimak anda dan buat pasangan anda puas, benar-benar puas di ranjang

Panduan Kamasutra Bergambar adalah pelengkap ilmu seksual anda. Dapatkan segera dan buat si dia tersenyum puas malam ni.

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.