Isteri Kecewa Diabaikan Suami Di Ranjang – Bagaimana Nak Elakkan

Pada masa sekarang, ramai isteri kecewa dalam kehidupan rumahtangga. Tugas seorang isteri ialah untuk membahagiakan suami. Begitu juga seorang suami yang dipertanggungjawabkan untuk menyara kehidupan isteri, disamping membahagiakan isteri dari aspek zahir, dan juga batin.

Isteri kecewa

Isteri kecewa, siapakah yang harus dipersalahkan? Isteri atau Suami?

Banyak faktor yang memainkan peranan dalam kebahagiaan rumahtangga. Faktor-faktor ini merangkumi faktor zahir, dan tidak lupa juga faktor dari segi batin, atau hubungan seksual di dalam kehidupan rumahtangga.

Ramai pasangan yang cuba menidakkan kepentingan faktor batin dan hubungan seksual dalam kehidupan berumahtangga.

Bagi pasangan ini, hubungan seksual dan kehidupan asmara tidak begitu penting dalam kehidupan. Mereka lebih mengutamakan aspek zahir seperti kewangan, harta benda dan sebagainya.

Harta berjuta tiada guna jika ranjang sepi tanpa keintiman suami isteri seperti malam pertama Click To Tweet

Peranan hubungan seks dalam kebahagiaan rumahtangga

Benarkah hubungan seksual tidak memainkan peranan dalam menentukan kebahagiaan hubungan rumahtangga?

Bagi pasangan yang tidak mengambil berat tentang hubungan seksual, jangan terkejut jika saya katakan faktor kedua terbesar (mengikut statistik JAKIM) yang menyebabkan penceraian pasangan suami isteri di Malaysia ialah ketidakpuasan di dalam hubungan seks!

Berbalik kepada topik yang dibincangkan iaitu ramai isteri yang kecewa diabaikan suami mereka.

Betulkah suami perlu disalahkan di dalam perkara ini? Tidak dapat dinafikan di dalam sesetengah kes, si suami sememangnya bersalah kerana mengabaikan isteri mereka, walaupun si isteri telah melakukan segalanya kepada si suami.

Tetapi bagaimana pula jika si isteri yang mengambil mudah akan tanggungjawab beliau terhadap suami dan lebih mengutamakan perkara lain daripada suami?

Tips untuk isteri yang sibuk

Para isteri pada masa sekarang amat sibuk. Ramai para isteri yang bekerjaya, dan dalam masa yang sama melanjutkan pelajaran, membuat bisnes part time dan sebagainya. Dengan kesibukan tugas seharian, sudah pasti masa untuk melayan suami begitu kurang dan sedikit.

Jadi bagaimana sebagai isteri anda dapat membahagiakan suami anda dengan masa yang sedikit untuk suami?

Rahsianya ialah meningkatkan kualiti masa bersama suami. Jika anda dapat meningkatkan kualiti masa yang anda luangkan bersama suami, tidak menjadi masalah jika anda hanya dapat meluangkan sedikit masa untuk suami kerana masa yang luangkan bersama suami anda adalah berkualiti dan dapat memberikan kesan kepada kebahagiaan rumahtangga.

Kualiti adalah lebih penting daripada kuantiti. Phrasa ini dapat diaplikasikan di dalam kehidupan rumahtangga anda.

Meningkatkan Kualiti Masa Bersama Dengan Melayan Suami Di Ranjang

Seperti yang saya katakan pada awal artikel ini, hubungan seks adalah antara salah satu faktor terpenting dalam kebahagiaan hubungan suami isteri.

Anda akan kecewa sekiranya anda mengabaikan fakta ini dan terus menganggap hubungan seks tidak penting untuk membuat suami gembira dan puas dalam kehidupan berumah tangga.

Tetapi bagus jika anda meletakkan hubungan seks sebagai salah satu senjata anda untuk menambat hati suami selamanya.

Untuk menambat hati suami dengan hubungan seks, anda perlu tahu bagaimana untuk melayan suami di ranjang sehingga beliau benar-benar puas dengan layanan anda.

Banyak tip dan teknik yang telah saya beri pada laman web ini bagaimana untuk membuat suami puas di ranjang. Tetapi jika anda ingin panduan yang lebih mudah, saya telah bukukan tip-tip ini dalam bentuk panduan Ebuku lengkap.

Panduan Kamasutra Bergambar ini mengandungi ilmu-ilmu hubungan seks yang dikumpul daripada 4 kitab asmara zaman silam. Ilmu-ilmu dalam kitab-kitab ini telah terbukti berkesan dalam meningkatkan nikmat ketika berasmara.

Jika anda benar-benar serius nak belajar bagaimana cara sebenar melayan suami di ranjang sehingga beliau tak cari lain, saya syorkan anda dapatkan panduan ini segera.

Klik link yang saya berikan di bawah ini untuk mendapatkan panduan ilmu Kamasutra ini buat suami anda terkejut dengan layanan hebat anda pada malam ni.

Klik di sini untuk mempelajari ilmu turun-temurun bagaimana untuk menambat hati suami di ranjang

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

4 thoughts on “Isteri Kecewa Diabaikan Suami Di Ranjang – Bagaimana Nak Elakkan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.