Kesalahan Seks – 3 Kesalahan Suami Buat Isteri Sukar Pancut

Apakah 3 kesalahan seks utama yang sering dilakukan oleh suami di ranjang, tanpa mereka sedari.

Tuhan menciptakan lelaki dan wanita sebagai dua spesis yang berbeza. Sama ada dari segi bentuk fizikal, mahupun emosi. Seringkali kaum lelaki gagal untuk mengenalpasti perbezaan ini.

Ini tidak menghairankan kerana kaum lelaki selalunya mempunyai ego yang tinggi, dan sukar untuk mengambil kira perasaan pasangan mereka.

kesalahan seks

Masalah yang sama juga sering terbawa-bawa di dalam hubungan seks. Ketika berasmara, suami kurang peka akan kehendak dan apa yang dikehendaki oleh isteri mereka.

Hasilnya seringkali isteri tidak puas ketika berasmara dan sukar untuk pancut.

Kesalahan seks utama yang sering dilakukan oleh suami dalam hubungan seks

  1. Tidak melakukan Foreplay dengan sempurna
    Walaupun seks pantas atau seks ekspress boleh dilakukan sekali sekala, foreplay sebelum seks adalah amat penting bagi kaum wanita, atau para isteri. Menurut kajian yang dilakukan, 79% daripada lelaki di Malaysia tidak melakukan foreplay sebelum mendayung. Perkara ini akan membuatkan isteri anda lambat untuk ghairah dan panas, lalu membuatkan beliau sukar untuk klimaks dan pancut. Ini akan mengakibatkan isteri tidak puas ketika berasmara.

  2. Incredible Hulk
    Jika anda pernah menonton filem “Incredible Hulk”, anda pasti tahu bagaimana Hulk mengoyak dan menceraikan bajunya setiap kali beliau berubah menjadi Hulk. Jangan terkejut jika tanpa sedar anda juga pernah melakukan perkara yang sama kepada pakaian isteri anda, walaupun anda tidak mengoyak dan menceraikan pakaian beliau. Isteri anda suka jika anda membuka pakaian beliau dengan kemas, seperti anda membuka balutan hadiah yang amat berharga. Cubalah dan sudah pasti isteri anda akan lebih menghargai anda.
  3. Berehat seketika
    Salah satu teknik untuk melambatkan ejakulasi atau klimaks ialah berhenti mendayung dan menarik keluar zakar dari faraj ketika merasakan ingin pancut. Teknik ini berkesan dan terbukti boleh melambatkan klimaks bagi kaum lelaki. Tetapi kesilapan yang sering dilakukan oleh para suami ketika menarik zakar ialah mereka tidak membelai dan meneruskan permainan dengan cumbuan selepas menarik keluar zakar. Ketika menarik keluar zakar, teruskan rangsangan pada isteri anda dengan memasukkan jari ke dalam faraj beliau, atau menggomol tubuh badannya. Anda perlu memastikan berahi isteri anda sentiasa berada di tahap maksima untuk memudahkan beliau klimaks.

Kesalahan-kesalahan yang saya berikan di atas adalah contoh kesalahan yang sering dilakukan oleh para suami ketika hubungan seks.

Kesalahan seks yang dilakukan suami secara tidak ini sering membuat isteri kecewa di ranjang Click To Tweet

Sebenarnya terdapat pelbagai lagi kesalahan-kesalahan yang sering dilakukan oleh suami, mahupun isteri ketika hubungan seks.

Tidak sedar melakukan kesalahan seks

Yang menakutkan ialah seringkali para suami dan isteri tidak sedar mereka melakukan kesalahan-kesalahan ini. Oleh itu mereka merasakan hubungan seks mereka sememangnya tidak memuaskan hati masing-masing.

Perkara ini adalah satu masalah yang serius, seperti virus yang boleh merosakkan, atau lebih teruk lagi memusnahkan nikmat di dalam hubungan seks.

Saya telah mengumpulkan kesalahan-kesalahan yang sering dilakukan oleh suami dan isteri di dalam hubungan seks dalam sebuah panduan yang bertajuk “90 Kesalahan Seks”.

Panduan ini mengandungi 45 kesalahan seks yang sering dilakukan oleh suami, dan 45 kesalahan seks yang dilakukan oleh isteri.

Jika anda ingin memantapkan hubungan seks suami isteri dengan mengelakkan diri daripada melakukan kesalahan-kesalahan seks ketika berasmara, anda boleh mendapatkan panduan 90 Kesalahan Seks melalui link di bawah:

Klik di sini untuk mengelakkan diri dari melakukan kesalahan-kesalahan seks dan tingkatkan kualiti hubungan seks suami isteri

Jangan terkejut jika selepas anda dan isteri mengelakkan diri daripada melakukan kesalahan-kesalahan ini, anda dan isteri akan mengalami kenikmatan dan kesedapan baru yang tidak pernah anda alami di dalam hubungan seks.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.