Posisi Seks Untuk Zakar Kecil – Saiz Bukan Masalah Utama

Nak tahu apakah posisi seks untuk zakar kecil?

Tidak semua lelaki dilahirkan dengan zakar yang besar, kekar dan tegang. Terdapat ramai kaum lelaki yang mempunyai zakar yang bersaiz agak kecil.

Seringkali perkara ini menimbulkan rasa rendah diri, dan kadang kala kurang keyakinan untuk melakukan hubungan seks.

Posisi seks untuk zakar kecil

Dilema Dengan Saiz Zakar Kecil

Saiz zakar yang kecil juga menimbulkan dilema di dalam diri para suami kerana takut tidak dapat memuaskan isteri mereka dalam hubungan seks.

Tambahan pula dengan persepsi yang ditimbulkan oleh masyarakat, iaitu hanya saiz zakar yang besar sahaja yang dapat memuaskan wanita dalam hubungan seks.

Banyak kajian yang dilakukan terhadap wanita di barat merumuskan bahawa ramai wanita hanya berpuas hati apabila melakukan seks dengan lelaki yang mempunyai zakar yang bersaiz besar.

Walaupun ada sedikit kebenaran di dalam perkara ini, kepuasan di dalam hubungan seks tidak bergantung sepenuhnya kepada saiz zakar anda.

Saiz zakar tidak memainkan peranan utama untuk kepuasan seks! Click To Tweet

Banyak Lagi Faktor Lain Selain Saiz Zakar

Seperti yang saya jelaskan di dalam artikel yang lepas, banyak faktor-faktor lain yang boleh memberikan kepuasan kepada isteri anda di dalam hubungan seks, dan saiz zakar hanya memainkan peranan yang kecil di dalam kepuasan seks.

Walaubagaimanapun, ini tidak bermaksud anda harus tidak mengambil berat akan perkara ini, dan terus mendayung dengan zakar yang kecil tanpa mengambil inisiatif untuk memuaskan isteri anda dengan kekurang anda (saiz zakar kecil).

Terdapat pelbagai posisi seks yang telah dicipta untuk lelaki yang mempunyai saiz zakar yang kecil. Posisi-posisi ini mengambil kira faktor saiz zakar, dan bagaimana untuk memaksimakan tujahan zakar yang kecil ke dalam faraj.

Posisi Seks Untuk Zakar Kecil

Salah satu cara untuk puaskan isteri walaupun saiz zakar kecil adalah dengan mengamalkan posisi seks untuk zakar kecil.

Terdapat banyak posisi seks pada masa sekarang. Tetapi anda pasti tak tahu antara banyak-banyak posisi seks ini, terdapat beberapa posisi seks yang sangat sesuai jika saiz alat sulit anda kecil.

Posisi-posisi ini dikategorikan sebagai posisi seks untuk zakar kecil.

Posisi seks asas seperti posisi seks Missionary adalah salah satu posisi yang sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz zakar yang kecil.

Di dalam posisi missionary, tujahan zakar adalah dalam dan kuat kerana disokong oleh berat badan.

Terdapat pelbagai variasi atau posisi seks yang diilhamkan dari posisi missionary untuk memberikan nikmat yang berbeza kepada isteri ketika menujah.

Antaranya ialah posisi butterfly atau posisi rama-rama di mana kaki isteri dikangkangkan dengan luas dan suami dapat menujah dengan lebih dalam.

Begitu juga posisi pemecah dara yang dicipta oleh Vatsayana, iaitu pengarang kitab Kamasutra. Posisi ini merapatkan faraj serapat yang mungkin sekaligus memberikan kenikmatan kepada isteri walaupun saiz zakar kecil.

Jika anda tergolong di dalam golongan kaum lelaki yang mempunyai saiz zakar yang agak kecil, anda boleh mempelajari posisi-posisi seks yang boleh memberikan kenikmatan maksima kepada isteri anda melalui panduan Kamasutra Bergambar.

Panduan ini mengandungi 102 posisi seks dan terdapat pelbagai posisi seks yang sesuai untuk mereka yang mempunyai zakar bersaiz kecil.

Posisi-posisi seks yang terkandung di dalam panduan ini adalah gabungan daripada 4 kitab seks kuno dari India, China dan Timur Tengah.

Dan posisi-posisi seks ini telah diamalkan sejak zaman berzaman dan telah terbukti berkesan untuk meningkatkan kenikmatan di dalam hubungan seks, dan memberikan kepuasan kepada suami isteri sejak turun temurun.

Klik di sini jika anda nak tahu posisi seks yang boleh puaskan isteri walaupun saiz zakar anda kecil

Ingat, saiz zakar yang kecil bukanlah penghalang untuk anda memuaskan isteri anda di atas katil dan membuatkan isteri anda pancut!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tip Berkaitan

6 thoughts on “Posisi Seks Untuk Zakar Kecil – Saiz Bukan Masalah Utama”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tip Terbaru Terus ke Email Anda!

Masukkan Email anda di bawah dan dapatkan setiap tip terbaru terus ke inbox anda.