Posisi Seks Untuk Buat Isteri Klimaks

Apakah posisi seks terbaik untuk buat isteri klimaks?

Jika anda benar-benar serius untuk memuaskan isteri anda dan membuatkan isteri anda klimaks dalam hubungan seks, anda tentu telah mencuba pelbagai teknik dan tips yang telah anda pelajari.

Mungkin juga anda telah membeli pelbagai jenis ubat atau makanan tambahan yang dijamin dapat meningkatkan keupayaan seks anda oleh penjual ubat tersebut.

Tetapi adakah ubat-ubat tersebut memberikan kesan? Jika ya bagus sekali, tetapi tahukah anda pelbagai kajian yang dilakukan oleh pakar mendapati sesetengah ubat (bukan semua ya) hanya memberikan ‘placebo effect’, iaitu kesan pada minda sahaja dan tiada sebarang kesan fizikal.

Posisi Seks Teknik Yang Berkesan

Teknik dan cara yang paling selamat dan berkesan untuk memuaskan isteri anda dan membuatkan isteri anda klimaks ialah dengan mempelbagaikan posisi di dalam hubungan seks.

Seperti yang saya jelaskan sebelum ini, mempelbagaikan posisi seks dalam hubungan seks adalah amat penting dalam memuaskan kedua-dua pasangan.

Mempelbagaikan hubungan seks penting untuk kepuasan pasangan di ranjang Click To Tweet

Ini kerana ketika mencuba posisi baru, sudut tujahan zakar akan berubah sekaligus membolehkan zakar menggesel dan menujah bahagian faraj yang belum ditujah sebelum ini dengan posisi yang sama.

Ini akan memberikan nikmat dan pengalaman baru kepada anda dan isteri anda.

Posisi seks yang baru juga akan membuatkan isteri anda secara tidak sedar akan mengubah kemutan faraj mereka untuk menikmati tujahan zakar yang baru ini, secara tidak langsung membuatkan isteri anda lebih terangsang meningkatkan keupayaan mereka untuk klimaks.

Posisi Seks Terbaik Buat Isteri Klimaks

Jadi apakah posisi seks terbaik untuk membuatkan isteri anda klimaks?

Jawapan ini sukar dijawab kerana posisi seks terbaik bagi setiap individu adalah berbeza. Kerana bentuk zakar dan faraj untuk setiap individu tidak sama.

Oleh itu anda dan isteri harus melakukan eksperimen dan mencuba pelbagai posisi seks sehingga anda menemui posisi yang sesuai untuk anda dan isteri, dan posisi ini boleh membuatkan isteri anda klimaks dengan mudah.

Posisi seks untuk buat isteri klimaks

Jangan biarkan isteri anda kecewa

Walaubagaimanapun, terdapat beberapa posisi seks yang boleh merangsang G-Spot atau titik inzal isteri anda secara terus. Ini akan meningkatkan rangsangan kepada G-Spot isteri anda dan boleh membuatkan isteri anda tidak tahan untuk klimaks.

Posisi-posisi ini telah diajarkan di dalam Kitab Kamasutra yang telah digunakan sejak zaman berzaman oleh mereka yang serius dalam hubungan seks. Antara posisi-posisi ini ialah “Posisi Pemecah Dara”, “Posisi Membelah Buluh”, “Posisi Belitan”, “Posisi Lembu”, dan pelbagai posisi yang terdapat di dalam Kitab Kamasutra.

Jika anda serius untuk membuatkan isteri anda klimaks, anda boleh belajar posisi-posisi ini melalui panduan Kamasutra di dalam Bahasa Melayu. Panduan ini menggabungkan Empat Kitab Asmara Kuno, termasuk Kamasutra dan mengandungi 102 Posisi Seks yang boleh membuatkan isteri anda mengalami nikmat yang tidak pernah beliau alami sebelum ini dan klimaks berkali-kali.

Klik di sini untuk mempelajari Posisi Seks untuk membuatkan isteri anda klimaks

Leave a Reply

error: Harap maaf isi kandungan pada laman web ini dilindungi.